Dethleffs

Logo Dethleffs

Zomervakantie, winterkamperen, in de bergen of aan zee, in de stad of de hele wereld rond? Waar uw reis ook heen gaat: de campers van Dethleffs staan voor de hoogste kwaliteit, eerste klas afwerking, individuele uitrusting en voor meer veiligheid en plezier. Daarvoor garanderen wij voor en na aanschaf een goede service.

Hoe fijn is het om onderweg te zijn – lekker op vakantie. Nieuwe plekken te ontdekken, nieuwe vrienden te maken en tijd door te brengen met het gezin. Kortom: genieten van alles, met, bij en om de camper. Met een Dethleffs camper kunt u dit op een speciale manier ervaren. Ontdek hoe fijn het is om met een Dethleffs camper onderweg te zijn. Gaat u mee?

Dethleffs, Mobiledrôme & Partners

Modellen 2020

Trend – de perfecte start. De Trend-modellen hebben niet alleen een sportief rijgedrag en prijs, maar is ook de favoriet voor gezinnen.

Globebus – compact & wendbaar. De meest compacte serie van Dethleffs perfect voor een citytrip, smalle straatjes en mooie bergpassen.

Pulse – sfeer aan, weg met de sleur. Met de tijd meereizen dankzij de modernste lichtbouwtechniek, een harmonieus design, sfeervolle lichtcompositie, comfort en veel beladingscapaciteit.

Globeline – comfort en veiligheid op alle wegen. Uitstekende rij eigenschappen dankzij moderne rijassistentiesystemen van Mercedes, flexibel interieur voor avontuurlijke vakantiegangers.

Esprit Eighty Eight – comfortabel in alle jaargetijden. De Dethleffs Esprit combineert een expressief, modern design met een comfort van de bovenste plank.

Globetrotter – XL I. De XL integraalmodellen openen de deur naar de luxe klasse.

BrochurePrijslijst

Dethleffs camper

Het aanbod nieuwe Dethleffs campers in onze showroom wordt steeds aangepast. Bekijk hier ons aanbod nieuwe Dethleffs campers. Staat een model nog niet in onze showroom? Neem contact op met onze afdeling verkoop, Tel. 0165-570625 of verkoop@mobiledrome.nl.

Mis niks! Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.