Dethleffs Globebus integraal camper

De perfecte metgezel voor liefhebbers van campervakanties en stedentrips. De Dethleffs Globebus is een bijzonder compacte en wendbare integraal camper. Het nieuwe interieurontwerp bevat een fris design met licht hout en een vloed met beton-look. Ook kreeg de keuken een update, met een groter werkvlak door herziene plaatsing van fornuis en spoelbak.

Een Dethleffs integraal camper met maximaal comfort

Behalve dat deze Dethleffs camper soepel en veilig is op de weg, is dit model ook voorzien van een uitstekende isolatie. Hierdoor is de Dethleffs Globebus ook zeer geschikt voor gebruik in de wintermaanden.

Verder is de L-zitgroep voorzien van ergonomisch voorgevormde kussens, voor een optimaal zitcomfort. Ook de keuken is van alle gemakken voorzien: gasfornuis, spoelbak, grote koelkast en een stabiele werkbladverlenging.

Dethleffs Globebus verkrijgbaar in twee indelingen

De nieuwe Dethleffs Globebus integraal camper is te verkrijgen in twee verschillende indelingen: I 1 & I 6.

In de Globebus I 1 vinden we achterin een tweepersoons dwars bed. Voor het bed bevinden zich de keuken, met daartegenover de badkamer met douche en toilet. De L-zitgroep ligt voorin de camper. Door het tweepersoons hefbed boven de cabine, biedt deze camper 4 slaapplaatsen.

De I 6 kent een indeling met enkele bedden achterin. Verder is de indeling vrijwel identiek aan die van de I 1. Wel is de I 6 voorzien van een ruimere badkamer met grote douchecabine. Ook dit model is uitgerust met een hefbed voor twee extra slaapplaatsen.

I 1

I 6

Een oase van rust voor wereldreizigers

Het grote comfort dat de Dethleffs Globebus integraal biedt draagt bij aan een uitgeruste vakantie. Zo zijn de zitgroep en de bedden voorzien van de beste ergonomische materialen. De ideale basis om volledig tot rust te komen, zonder enig compromis op zit- en slaapcomfort. Zo kunt u zich tijdens de vakantie weer helemaal opladen!

Dethleffs Globebus integraal camper kopen?

Is deze Dethleffs Globebus de ideale integraal camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Dethleffs en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.