Hymer denkt met zijn campers altijd aan de toekomst

Toen Erwin Hymer en Erich Bachem in 1957 hun eerste caravan bouwden, droomden ze ervan de toenmalige reiservaringen met hun Hymer campers permanent te veranderen. Met deze eerste caravan boden ze honderdduizenden toeristen een volkomen nieuwe invulling van vakantie en gaven zo vorm aan de toekomst van het mobiele reizen. Ook nu blijft die droom leven. Bij de bouw van elke nieuwe Hymer camper doet dit merk een beroep op de ervaring en expertise en creëren zo een voertuig dat even toekomstgericht is als de eerste caravan van 60 jaar geleden. Zo kunt u een unieke Hymer camper kopen. Heeft u interesse in de modellen? Ontdek ons uitgebreide aanbod aan Hymer campers!

Onze Hymer campers: welke camper gaat u kopen?

Wilt u dit jaar graag een originele Hymer camper huren of kopen? Ook in 2021 zijn er weer een paar nieuwe modellen Hymer op de markt gekomen. Deze vindt u uiteraard bij Mobiledrôme & Partners. Wij vertellen u er graag meer over.

Exsis: De nieuwe generatie van de Exsis campers van Hymer is gebaseerd op het aangepaste verlaagde Fiatchassis. Hij bekoort door het volkomen nieuwe interieurconcept en is hij toonaangevend voor het nieuwe Hymer-design. De nieuwe Exsis is verkrijgbaar als integraal en half-integraal in de indeling 580.

Tramp: De nieuwe Tramp S camper van Hymer, die u nú kunt kopen bij Mobiledrôme & Partners, is op diverse vlakken kampioen. Het gezellige interieur overtuigt door de moderne Hymer-designaccenten, een uitgekiend lichtconcept een royaal gevoel van ruimte. Het is ons eerste 3,5-ton-model gebaseerd op de beproefde en technologisch uitstekende Mercedes-Benz-voorwielaandrijving met origineel chassis. Door de eenvoudige bediening is het voor iedereen de perfecte eerste Hymer.

Hymer integraal camper

ML-T: De Hymer ML-T campers zijn gebaseerd op het originele chassis met achterwielaandrijving en een innovatieve lichtgewichtconstructie. Deze wendbare half-integraal beschikt over optimaal comfort. Daarenboven beschikt de Hymer ML-T over een omvangrijk veiligheidspakket. Hij schittert daarbij met een standaarduitrusting en bijkomend comfort, dat uniek is voor deze klasse.

Hymer halfintegraal camper 2021

B-Klasse Modern Comfort: Deze Hymer camper, die u gewoon in onze showroom kunt kopen, is innovatief, veilig en licht. Dat is het resultaat van de succesvolle samenwerking tussen Mercedes-Benz en Hymer. Zo kunnen ze concurreren met bijvoorbeeld Dethleffs en Knaus. Door de uiterst lichte en stabiele opbouw evenals de extra veiligheid en het rijcomfort bent u met deze sportief-elegante begeleider op elke reis altijd een etappe vooruit – en dat zelfs zeker onder de grens van 3,5 ton en zonder storende treden in het woongedeelte.

B-Klasse Supreme Line: Met zijn lengte van maximaal 7,79 meter en zijn meer dan gemiddelde uitvoering heeft hij de onafhankelijkheid, het comfort en de uitstraling van een Liner. Bij de talloze bijzonderheden uit deze modelreeks vallen de grote ruimte, het enorme bewegingscomfort en de prima standaarduitrusting op, evenals de ruime garage achterin. Met de B-klasse Supreme Line geniet u dus zowel van comfort als van autonomie!

Hymer bucamper kopen

B-Klasse Master Line is de Mount Everest, de Eiffeltoren of de Mona Lisa onder de campers. Sommige dingen zijn zo uniek dat ze model staan voor een heel genre, zoals de Hymer campers. Door meer dan 60 jaar intensief hieraan te werken, hebben zij naam gemaakt, die niet alleen garant staat voor kwaliteit en technische knowhow, maar ook gewoonweg synoniem staat voor campers. Met de nieuwe B-klasse Master Line heeft Hymer een voertuig ontworpen dat volkomen aan die eis voldoet. Laat u meevoeren op de reis onder de reizen in een echte Hymer camper.

Brochures

Kom ons actuele aanbod aan Hymer campers bekijken

Wilt u graag een originele Hymer camper kopen? Het aanbod nieuwe Hymer campers in onze showroom in Oud Gastel, nabij Roosendaal, wordt steeds aangepast. Mist er een specifiek model? Of wilt u campers van andere merken, zoals Dethleffs en Knaus bekijken? Neem contact op met onze afdeling verkoop. Deze is bereikbaar via 0165-570625 of door een e-mail te sturen naar verkoop@mobiledrome.nl. Wij zijn u graag van dienst en helpen u bij het kopen van uw ideale Hymer camper. Welke Hymer campers hebben uw voorkeur?

Hymer camper kopen, Hymer camper 2021