Hymer Campers

Toen Erwin Hymer en Erich Bachem in 1957 hun eerste caravan bouwden, droomden ze ervan de toenmalige reiservaringen permanent te veranderen. Met deze eerste caravan boden ze honderdduizenden toeristen een volkomen nieuwe invulling van vakantie en gaven zo vorm aan de toekomst van het mobiele reizen. Ook nu blijft die droom leven. Bij de bouw van elke nieuwe camper doet dit merk een beroep op de ervaring en expertise en creëren zo een voertuig dat even toekomstgericht is als de eerste caravan van ruim 60 jaar geleden. Daarom kunt u unieke Hymer campers kopen.

Als uitvinder van de camper staat Hymer sinds 1957 garant voor recreatievoertuigen van topkwaliteit. Dat komt niet uit de lucht gevallen: Hymer werkt er vol passie aan om u de reis van uw leven te kunnen laten beleven. Dit topmerk heeft daarom in de loop der jaren al talloze prijzen en onderscheidingen ontvangen voor onder andere de veiligheidsstandaarden, König Kunde Awards, Camping Life Trophy, de Europese innovatieprijs en diverse malen de Camper van het Jaar award.

De Hymer campers die u in modeljaar 2023 kunt kopen

Hymer integraal campers

Hymer B-Klasse Master Line I

B-Klasse Modern Comfort I &
B-MC I White Line

Exsis I & Exsis I 580 Pure

Hymer half integraal campers

Hymer B-Klasse Master Line T

B-Klasse Modern Comfort T &
B-MC T White Line

ML-T & ML-T Cross-Over

Exsis T & Exsis T 580 Pure

Tramp S

Hymer Buscampers

 

Venture S

Hymer Free S & Blue Evolution

Free, Free Blue Evolution &
Free 600 Campus

Grand Canyon S &
Grand Canyon S Cross-Over

Fiat buscampers

Kom ons actuele aanbod bekijken

Het aanbod nieuwe Hymer campers in onze showroom wordt steeds aangepast. Bekijk hier ons aanbod nieuwe Hymer campers. Staat er een model nog niet in onze showroom? Neem contact op met onze afdeling verkoop. Deze is bereikbaar via 088 – 303 81 00 of door een e-mail te sturen naar info@mobiledrome.nl.

Hymer camper kopen, Hymer camper 2021