Hymer Campers 2021

Toen Erwin Hymer en Erich Bachem in 1957 hun eerste caravan bouwden, droomden ze ervan de toenmalige reiservaringen permanent te veranderen. Met deze eerste caravan boden ze honderdduizenden toeristen een volkomen nieuwe invulling van vakantie en gaven zo vorm aan de toekomst van het mobiele reizen. Ook nu blijft die droom leven. Bij de bouw van elke nieuwe camper doet dit merk een beroep op de ervaring en expertise en creëren zo een voertuig dat even toekomstgericht is als de eerste caravan van ruim 60 jaar geleden. Daarom kunt u unieke Hymer campers kopen.

De Hymer campers die u in modeljaar 2021 kunt kopen

Integrale campers

B-Klasse Master Line I: Top technologie zonder compromissen en een weergaloos design, gecombineerd op het nieuwe Mercedes-Benz-Sprinter-motorrijtuig.

B-Klasse Supreme Line: Rij met deze grote, luxueuze camper de toekomst tegemoet – met exclusieve uitrusting en optimaal comfort op Fiat-basis.

B-Klasse Modern Comfort I: Een uiterst lichte en stabiele opbouw, het Mercedes-Sprinter-motorrijtuig en het bekroonde SLC-chassis: uw sportief-elegante metgezel met extra veiligheid en rijcomfort.

Exsis I: Een camper met talrijke varianten. Ontdek onze ervaring met lichtgewicht constructies, flexibiliteit en comfort – zowel bij kleine als middelgrote campers.

Hymer integraal camper

Half integrale campers

B-Klasse Master Line T: Synoniem voor kwaliteit, technische knowhow en exclusief design in het premiumsegment van half-integrale campers. Zie ook onze blog over de Hymer BMC T 780.

B-Klasse Modern Comfort T: Innovatief, veilig, licht: de comfortabele half-integraal is het perfecte resultaat van het nieuwe Mercedes-Sprinter-motorrijtuig en bekroonde SLC-chassis.

Exsis T: De wendbaarheid en lichtgewicht constructie maken van de HYMER Exsis-t de ideale reisbegeleider tijdens al uw avonturen.

ML-T: De perfecte combinatie van moderne aandrijftechniek, innovatieve lichtgewicht constructie en comfort. In enkele uitvoeringen is de ML-T ook als camper met vierwielaandrijving beschikbaar.

Tramp S: Moderne half-integraal uit de klasse van 3,5 ton op een origineel Mercedes-Benz-chassis als instapmodel in de wereld van het mobiele reizen op een hoger niveau.

Hymer halfintegraal camper 2021

Buscampers

Sydney: Wendbare, compacte en kleine buscamper voor op reis en dagelijks gebruik – met flexibel zitcomfort en intelligente opbergoplossingen.

Free: Modieus en modern interieur in combinatie met voorwielaangedreven Mercedes-Sprinter. De buscamper HYMER Free of Free S is de perfecte metgezel voor avonturiers die zeer hoge eisen stellen.

Grand Canyon S: De buscamper met ietsje meer: dankzij het extra rijcomfort door het Mercedes-Benz-chassis wordt een uitstapje algauw erg verleidelijk. Gewoon vertrekken en genieten.

Hymer bucamper kopen

Brochure Hymer campers

Kom ons actuele aanbod bekijken

Het aanbod nieuwe Hymer campers in onze showroom wordt steeds aangepast. Bekijk hier ons aanbod nieuwe Hymer campers. Staat er een model nog niet in onze showroom? Neem contact op met onze afdeling verkoop. Deze is bereikbaar via 0165 205 723 of door een e-mail te sturen naar verkoop@mobiledrome.nl.

Hymer camper kopen, Hymer camper 2021