Knaus-campers

Een prachtige Knaus-camper vindt u bij Mobiledrôme & Partners uit Oud-Gastel. Met tomeloze passie zorgt Knaus sinds 1960 voor onvergetelijke vakantiemomenten met haar campers en caravans van goede kwaliteit. Met jarenlange ervaring en de moed om nieuwe paden te bewandelen, verenigen zij de vertrouwde dingen met nieuwe. Bij de productie van een Knaus-buscamper wordt ingezet op ambachtelijke kunst uit Neder-Beieren. Gedurende de ontwikkeling van een nieuwe Knaus-buscamper worden ultramoderne constructie- en fabricagetechnieken gebruikt. Deze combinatie van beproefde principes en innovatieve ideeën maakt de Knaus-camper tot één van de meest succesvolle merken binnen de branche.

De moderne Knaus-camper modellen van 2021

Bent u op zoek naar gerenommeerde Knaus-dealers die deze campers te koop hebben staan? Wij staan graag voor u klaar en vertellen u alles over de Knaus-camper modellen.

Integraal campers

Van I

L!ve I

Sun I

Half-integraal campers

Tourer Van

Van TI

Van TI Plus

L!ve TI

Sky TI

Van Wave

L!ve Wave

Sky Wave

Buscampers

Boxstar

Boxdrive

Boxlife

De nieuwste Knaus Tourer CUV:

Brochure Knaus campers

Ontdek het ruime aanbod aan Knaus-campers

Wij zijn een van de grootste Knaus-dealers van Nederland. Zoekt u een specifieke Knaus-buscamper? Bezoek dan onze prachtige showroom in Oud-Gastel. Wij helpen u graag om de ideale Knaus-buscamper te vinden. Ook wanneer u niet op zoek bent naar Knaus-buscamper zit u goed bij ons. Wij leveren campers van onder andere:

Ontdek het ruime assortiment

Zoek niet verder naar een hoogwaardige Knaus-camper en kom langs in onze camperwinkel. Ons aanbod in de showroom wordt steeds aangepast. Bekijk daarom regelmatig ons aanbod aan nieuwe Knaus-campers. Staat een model Knaus-buscamper dat u zoekt nog niet in onze showroom? Neem contact op met ons op via 0883038100.