Dethleffs Trend I integraal camper

De Dethleffs Trend I is een échte vriend van de familie. Hij overtuigt met zijn perfecte afwerking, uitstekende kwaliteit en talrijke uitrustingen. Deze populaire modellenreeks is zeer compleet. Het omvangrijke aanbod aan slaapplaatsen zorgen voor maximale flexibiliteit. Zo zijn de integrale Trend modellen standaard voorzien van een tweepersoons hefbed. Dit biedt in een handomdraai extra slaapplaatsen.

Dethleffs Trend I verkrijgbaar in zes indelingen

De Dethleffs Trend I integraal camper is te verkrijgen in zes verschillende indelingen: 6717 EB, 7017 EB, 7057 DBL, 7057 DBM, 7057 EB en 7057 EBL.

De Dethleffs Trend I 6717 EB heeft een indeling met enkele bedden achterin. Links naar de opbouwdeur bevindt zich een badkamer met douche en toilet, met daartegenover de keuken. Voorin de camper vinden we een zitgroep bestaande uit een bank in de rijrichting en een grote tafel. De cabine is uitgerust met een tweepersoons hefbed.

De indeling I 7017 EB heeft achterin een grote badkamer over de gehele breedte van de camper. Deze badkamer bestaat uit een douchecabine, toilet, spoelbak en een kledingkast. Voor de badkamer vinden we twee eenpersoons bedden, met daartussen een gangpad naar de badkamer. In het midden bevindt zich een ruime keuken, met grote koelkast. Aan de voorkant ligt de zitgroep met een bank en een grote tafel.

De 7057 DBL is een indeling met achterin een tweepersoons Queensbed. Voor de slaapkamer bevinden zich een aparte douche- en toiletruimte, die samen één royale badkamer vormen. In de grote leefruimte vinden we een ruime keuken en een face-to-face zitgroep met twee banken en een grote tafel.

In de Dethleffs Trend I 7057 DBM vinden we een vergelijkbare indeling als in de 7057 DBL. Ook een Queensbed achterin, aparte douche- en toiletruimte en keuken met grote koelkast. Het verschil zit hem in de zitgroep voorin. In de DBM bestaat de zitgroep uit een bank in de rijrichting en een ruime tafel.

Enkele bedden

Een model met enkele bedden achterin in de Trend I 7057 EB. Voor de beden bevinden zich een aparte douche- en toiletruimte, die samen een ruime badkamer vormen. Daarvoor een hoekkeuken met grote koelkast. De zitgroep bestaat uit een bank in de rijrichting en een grote tafel.

Tenslotte de 7057 EBL, welke bijna identiek is aan de 7057 EB. De zitgroep in dit model is anders, namelijk een face-to-face zit met twee banken en een grote vrijstaande tafel.

6717 EB

7017 EB

7057 DBL

7057 DBM

7057 EB

7057 EBL

Dethleffs Trend = ontspanning

Bij het ontwerpen van de Dethleffs Trend I integraal camper is in alle ruimtes gedacht aan het maximale comfort. In de zitgroep en slaapkamer is enkel gebruik gemaakt van de beste en meest ergonomische materialen, voor een optimaal zit- en slaapcomfort. Bovendien is deze camper uitgerust met de harmonieuze lichtcompositie ‘Light Moments’. Een indirecte verlichting die meteen zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer.

Dethleffs Trend I integraal camper kopen?

Is deze Dethleffs Trend I de ideale integraal camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Dethleffs en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.