Dethleffs Globevan urban vehicle

De nieuwste vriend van de familie! Met de Globevan betreedt Dethleffs een nieuw segment: de urban vehicle. Compacte voertuigen die in het dagelijks leven even overtuigend zijn als tijdens de vakantie. Uitgekiende details, veel flexibiliteit bij het dagelijks gebruik en tijdens de vrije tijd, uiteraard met de vertrouwde Dethleffs kwaliteit. Eigenlijk een Dethleffs voor elke dag!

Dethleffs Globevan verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

De Dethleffs Globevan Urban Vehicle is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen, allemaal met hun eigen unieke eigenschappen.

De Globevan heeft slaapplaatsen voor vier personen. De achterbank van deze urban vehicle kan namelijk worden omgebouwd tot een tweepersoons bed. Verder biedt ook het ingenieuze hefdak een tweepersoons bed én een panorama functie voor een adembenemend uitzicht. Maar ook uw hygiëne is gedacht: de Globevan is standaard uitgerust met een buitendouche!

De Globevan is verkrijgbaar als Camp One en als Camp two. Beide modellen zijn ook verkrijgbaar als ‘Trail’ uitvoering, met een extra schuifdeur aan de bestuurderskant. Zo heeft u altijd een maximale toegang tot de urban vehicle én al uw spullen! Ideaal wanneer u met de Dethleffs Globevan om boodschappen gaat.

Voor op vakantie én in het dagelijkse leven

Lange reizen en dagelijks stadsverkeer. Wie vaak onderweg is, hecht veel waarde aan moderne veiligheids- en assistentiesystemen evenals aan een comfortabele uitrusting. De Globevan bekoort dankzij de omvangrijke standaarduitvoering.

Deze urban vehicle is een waar ruimtewonder! Lounge of slaapkamer met vier slaapplaatsen en comfortabele, brede bedmaten – voor uitstapjes met familie en vrienden. Samen met de slaapbank en de draaibare voorstoelen wordt een ruim woongedeelte met stahoogte gecreëerd.

Dethleffs Globevan urban vehicle kopen?

Is deze Dethleffs Globevan de ideale urban vehicle voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Dethleffs en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.