Weinsberg campers

Wilt u een Weinsberg camper kopen? Sinds het modeljaar 2022 is Mobiledrôme & Partners officieel dealer in Nederland van het merk Weinsberg! Dit is een nieuw topmerk uit de Knaus-Tabbert groep om ons aanbod nóg verder te verrijken. Met  de campers van dit merk wordt elke vakantie een onvergetelijke belevenis, van vertrek tot terugkeer. Door het enthousiasme en de ervaring van ons Weinsberg-team, weten zij precies wat ‘daar buiten’ belangrijk is.

Met een Weinsberg camper bent u verzekerd van topkwaliteit, modern design en een ongeëvenaarde rijdynamiek. Met de vele mogelijkheden op gebied van alkoof campers, integraal camper, half integraal campers en buscampers vindt u bij Weinsberg altijd een camper die perfect aansluit bij uw wensen en eisen.

Weinsberg 2022, Weinsberg camper

Weinsberg 2023 camper kopen: de verschillende modellen

In elke Weinsberg zitten belangrijke eisen in het kwaliteitscriterium: handwerk, duurzaamheid en lang genieten. Daarnaast werkt dit bedrijf alleen samen met de beste toeleveranciers, want bij een camper is rijcomfort doorslaggevend. Als officiële dealer van Weinsberg in Nederland, is het mogelijk om bij ons een nieuwe camper te kopen en daarbij te kiezen uit verschillende modellen, zoals:

CaraHome alkoof camper

CaraCore integraal camper

X-Cursion Van half-integraal camper

CaraCompact half integraal camper

CaraLoft half integraal camper

CaraSuite half integraal camper

CaraBus buscamper

CaraTour buscamper

Brochure

Vraag meer informatie aan over de Weinsberg 2023 campers

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Weinsberg of wilt u een Weinsberg camper kopen bij een betrouwbare dealer in Nederland? Neem dan nu contact op met onze verkoop adviseurs! Zij vertellen u alles over de Weinsberg modellen en de specifieke camper die u wilt kopen en helpen u bij het vinden van de ideale camper! Voor een compleet overzicht van de mogelijkheden voor een camper kunt u ook alvast een kijkje nemen in de Weinsberg configurator. Heeft u vragen? Bel dan naar 088 – 303 81 00 of stuur een e-mail naar verkoop@mobiledrome.nl.

Weinsberg 2022, Weinsberg camper