Weinsberg campers

Wilt u een Weinsberg-camper kopen? Mobiledrôme & Partners uit Oud-Gastel is een offciële dealer in Nederland van het merk Weinsberg! Dit is een nieuw topmerk uit de Knaus-Tabbert groep om ons aanbod nóg verder te verrijken. Met de Weinsberg-buscamper wordt elke vakantie een onvergetelijke belevenis, van vertrek tot terugkeer. Door het enthousiasme en de ervaring van ons Weinsberg-team, weten zij precies wat ‘daar buiten’ belangrijk is. Haal het optimale uit uw vakantie met een Weinsberg-buscamper.

Weinsberg 2022, Weinsberg camper

Weinsberg-camper kopen: de verschillende modellen

In elke Weinsberg-buscamper zitten belangrijke eisen in het kwaliteitscriterium: handwerk, duurzaamheid en lang genieten. Daarnaast werkt dit bedrijf alleen samen met de beste toeleveranciers, want bij een Weinsberg-buscamper is rijcomfort doorslaggevend. Als officiële dealer van Weinsberg, is het mogelijk om bij ons een nieuwe camper te kopen en daarbij te kiezen uit verschillende modellen, zoals:

CaraHome alkoof camper

CaraCore integraal camper

X-Cursion Van half-integraal camper

CaraCompact half integraal camper

CaraLoft half integraal camper

CaraSuite half integraal camper

CaraBus buscamper

CaraTour buscamper

Brochure

Vraag gerust om meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Weinsberg of wilt u een Weinsberg-buscamper kopen in onze camperwinkel? Neem dan contact met ons op via 0883038100. Wij vertellen u alles over de Weinsberg-buscamper. Voor een compleet overzicht van de mogelijkheden voor een Weinsberg-buscamper kunt u ook alvast een kijkje nemen in de Weinsberg configurator.

Weinsberg 2022, Weinsberg camper