Dethleffs Trend T half-integraal camper

De Dethleffs Trend T is een échte vriend van de familie. Hij overtuigt met zijn perfecte afwerking, uitstekende kwaliteit en talrijke uitrustingen. Deze populaire modellenreeks is zeer compleet. Het omvangrijke aanbod aan slaapplaatsen zorgen voor maximale flexibiliteit. Zo zijn de half-integrale Trend modellen optioneel te voorzien van een tweepersoons hefbed. Dit biedt in een handomdraai extra slaapplaatsen.

Dethleffs Trend T verkrijgbaar in zes indelingen

De Dethleffs Trend T half-integraal camper is te verkrijgen in zes verschillende indelingen: 6717 EB, 7017 EB, 7057 DBL, 7057 DBM, 7057 EB en 7057 EBL.

In de 6717 EB vinden we achterin enkele bedden, met daarvoor een badkamer naast de opbouwdeur en daar tegenover een keuken. De zitgroep voorin bestaat uit een tweepersoons bank en een ruime tafel.

De Dethleffs Trend 7017 EB is een model met achterin een royale badkamer over de gehele breedte van de camper. Voor de badkamer vinden we de slaapkamer met twee eenpersoons bedden. Tussen de bedden loopt een gangpad naar de badkamer toe. Voor de bedden bevindt zich een keuken met grote koelkast. Voorin de camper ligt een zitgroep met tweepersoons bank en een tafel.

De 7057 DBL kent een indeling met Queensbed achterin en daarvoor aparte douche- en toiletruimtes, die gezamenlijk de badkamer vormen. In het midden, tegenover de opbouwdeur, een keuken, met daarvoor een face-to-face zitgroep.

Een vergelijkbare indeling is de 7057 DBM. Deze heeft een nagenoeg zelfde indeling als de 7057 DBL, met uitzondering van de zitgroep. Deze bestaat uit een tweepersoons bank met grote tafel.

Het model 7057 EB is wederom een model dat qua indeling veel weg heeft van de 7057 DBL. Het verschil zit hem in de slaapkamer: geen Queensbed, maar enkele bedden. Verder kent dit model ook een aparte douche- en toiletruimte, ruime hoekkeuken en zitgroep met tweepersoons bank en grote tafel.

Ook de Dethleffs Trend T 7057 EBL kent een indeling die bijna hetzelfde is als de 7057 EB. In dit model bestaat de zitgroep echter uit een face-to-face zit met twee banken en een grote vrijstaande tafel.

6717 EB

7017 EB

7057 DBL

7057 DBM

7057 EB

7057 EBL

Dethleffs Trend = ontspanning

Bij het ontwerpen van de Dethleffs Trend T half-integraal camper is in alle ruimtes gedacht aan het maximale comfort. In de zitgroep en slaapkamer is enkel gebruik gemaakt van de beste en meest ergonomische materialen, voor een optimaal zit- en slaapcomfort. Bovendien is deze camper uitgerust met de harmonieuze lichtcompositie ‘Light Moments’. Een indirecte verlichting die meteen zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer.

Dethleffs Trend half-integraal camper kopen?

Is deze Dethleffs Trend T de ideale half-integraal camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Dethleffs en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.