Dethleffs Pulse integraal camper

Een Dethleffs Pulse integraal camper staat voor een harmonische en gezellige ambiance. Altijd en overal een huiselijk gevoel, waar en wanneer u maar wilt! De lichtcompositie ‘Light moments’ brengt veel sfeer en gezelligheid in deze Dethleffs camper. De Lifetime-Smart opbouwconstructie is volledig houtvrij en voorzien van GFK-platen voor een betrouwbare bescherming.

Dethleffs Pulse verkrijgbaar in vier indelingen

De Dethleffs Globebus Pulse integraal camper is te verkrijgen in vier verschillende indelingen: 7051 DBL, 7051 DBM, 7051 EB en 7051 EBL.

De Dethleffs Pulse 7051 DBL heeft een indeling met een tweepersoons Queensbed achterin. Voor deze slaapkamer vinden we een aparte douche- en toiletruimte die samen één royale badkamer vormen. In het midden van de camper bevindt zich een keuken met spoelbak, 3-pits gasfornuis en grote koelkast. De zitgroep voorin bestaat uit een face-to-face zit met twee banken en een grote tafel. Boven de cabine bevindt zich nog een hefbed voor twee personen.

In de 7051 DBM vinden we een indeling die vergelijkbaar is met de 7051 DBL. Deze indeling bestaat ook uit een Queensbed, aparte douche- en toiletruimte en een keuken met grote koelkast. In dit model bevindt zich voorin echter een L-zitgroep met grote tafel. Ook deze indeling heeft een tweepersoons hefbed boven de cabine.

De Pulse 7051 EB is qua indeling gelijk aan de 7051 DBM, met een L-zitgroep voorin. In deze uitvoering bestaat de slaapkamer echter niet uit een Queensbed, maar uit enkele bedden. De 7051 EB is eveneens een indeling met enkele bedden, maar deze kent weer een face-to-face zit met twee banken en een grote tafel.

DBL

DBM

EB

EBL

Hallo sfeer, dag sleur

De Dethleffs Pulse integraal camper kent een unieke sfeer gecombineerd met optimaal gebruiksgemak en comfort. Zo heeft de leefruimte geen opstapjes en niveauverschillen dankzij de IsoProtect-comfortvloer. De harmonieuze lichtcompositie ‘Light Moments’ verlicht het interieur op vier individueel regelbare niveaus, voor een unieke feel-good sfeer.

Dethleffs Pulse integraal camper kopen?

Is deze Dethleffs Pulse de ideale integraal camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Dethleffs en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.