Dethleffs Just 90 half-integraal camper

Dethleffs komt met een speciale Just 90 half-integraal camper serie: een camper die de moderne en zeker ook startende camperaar zal aanspreken. Een luxe standaarduitrusting en een modern fris interieur. De Dethleffs Just 90 biedt een eerlijke, prijsgunstige start binnen de Dethleffs-wereld – Zonder concessies te doen aan kwaliteit of uitrusting. Standaard zijn alle modellen uitgerust met een 120 pk motor. Optioneel is voor elke indeling een tweepersoons hefbed verkrijgbaar.

Dethleffs Just 90 verkrijgbaar in zeven indelingen

De modellenserie van de Dethleffs Just 90 bestaat uit zeven verschillende indelingen: 6752 DBL, 6762, 6812 EB, 7052 DBL, 7052 DBM, 7052 EB en de 7052 EBL.

De 6752 DBL is een indeling met een tweepersoons Queensbed achterin. Direct daarvoor vinden we een aparte douche- en toiletruimte. Voorin de camper bevinden zich een keuken en een face-to-face zitgroep bestaande uit twee banken en een ruime tafel.

De Just 90 T 6762 is een model met een unieke indeling. Achterin de camper bevindt zich een royale badkamer over de hele breedte van de camper. Daarvoor vinden we een zeer ruime keuken en voorin een face-to-face zitgroep. Boven de zitgroep is standaard een tweepersoons hefbed geplaatst.

De indeling 6812 EB is een indeling met enkele bedden achterin. Naast de opbouwdeur bevindt zich een badkamer met douche en toilet. Tegenover de badkamer vinden we de keuken. De L-zitgroep voorin maakt de indeling compleet.

De 7052 DBL is wederom een model met Queensbed en een aparte douche- en toiletruimte. Daarvoor een ruime keuken met grote koelkast. Voorin de camper bevindt zich een face-to-face zitgroep.

De Dethleffs Just 90 7052 DBM kent indeling vergelijkbaar met de 7052 DBL. In dit model is echter de zitgroep anders, namelijk een L-zit met ruime tafel.

Bij de 7052 EB vinden we enkele bedden achterin, met daarvoor een aparte douche- en toiletruimte. In het midden van de camper bevindt zich een ruime keuken. De L-zitgroep voorin maakt het interieur compleet.

Vergelijkbaar met de 7052 EB is de 7052 EBL. Ook een model met enkele bedden en een aparte douche- en toiletruimte. In dit model bestaat de zitgroep echter uit een face-to-face zit met twee banken en een grote tafel.

6752 DBL

6762

6812 EB

7052 DBL

7052 DBM

7052 EB

7052 EBL

All you need is Just

De Dethleffs Just 90 is standaard uitgerust met een ready-to-go jubileumpakket. Met een stahoogte van 213 cm biedt deze camper ook voor langere mensen een aangename stahoogte. Het interieur is voorzien van sfeervolle LED spots, die eenvoudig aan- en uitgezet kunnen worden. De vele opbergmogelijkheden zorgen ervoor dat u alles mee kunt nemen wat u maar nodig hebt tijdens uw vakantie.

Dethleffs Just 90 half-integraal camper kopen?

Is deze Dethleffs Just 90 de ideale half-integraal camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Dethleffs en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.