"Wij zullen u met de welbekende Brabantse gastvrijheid ontvangen"

Adria campers 2021

Het reizen met Adria campers is een manier van leven. Reizen verrijkt je ziel en biedt een rustmoment in ons hectische bestaan. De modellen uit de collectie campers van 2021 van Adria zijn ontworpen met het beleven van avonturen in het achterhoofd. Allen onder het Adria label, in de moderne fabriek in Novo Mesto.

Het succes van Adria

Waar zit het succes van Adria hem in? Dat heeft meerdere factoren. Met ruim 55 jaar ervaring in de productie van vrijetijdsvoertuigen zijn ze een voorloper op gebied van intelligent ontwerp, technologie, constructiemethoden en materialen. Daarnaast staan de Adria campers bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid en worden ze geleverd met A-klasse garantievoorwaarden.

De Adria campers 2021 zijn nu bij ons verkrijgbaar!

Sonic: vrijheid om te reizen, maar ook de vrijheid om jezelf te zijn. Er is keuze in indelingen, uitrustingniveaus en interieursferen. Al deze integrale modellen zijn op basis van Fiat Ducato. Deze campers van Adria zijn verkrijgbaar in de varianten Supreme, Plus en Axess.

Matrix: De veelzijdige crossover Matrix biedt nieuwe indelingen en bekledingsmogelijkheden. Het hefbed boven de zitgroep is mooi geïntegreerd in de leefruimte. Dit half-integraal model campers is verkrijgbaar in de varianten Supreme, Plus en Axess.

Coral: De half-integrale Coral met nieuw exterieur profiel is het resultaat van denken in ruimte, ook in een kampeerauto. De geheel vlakke vloer van voor tot achter geeft meer comfort. Er zijn drie uitrustingsniveaus, keuze in motoren en chassis, meer stahoogte en een breed aanbod aan indelingen.

Coral XL: De Coral XL is een toonaangevende alkoof serie. Slanke lijnen en ruime praktisch ingedeelde interieurs waar je tot wel 7 personen in kunt slapen. Voor seizoen 2021 zijn detailwijzigingen doorgevoerd en is er keuze uit een aantal af-fabriek gemonteerde accessoires. Deze campers zijn verkrijgbaar in de varianten Plus en Axess, en vele andere modellen van Adria.

Compact: De Compact modellen, met hun compacte afmetingen en populaire indelingen. De serie is verkrijgbaar in 3 uitrustingsniveaus waaronder de Supreme modellen met zilvergrijs metallic exterieur en de exclusieve Adria sky-roof.

Twin: De nieuwe generatie Twins brengen echte innovatie aan de gebruiker. De leefruimte en cabine zijn in elkaar geïntegreerd waardoor een geheel open ruimte ontstaat met meer stahoogte. Nieuwe interieurs, nieuwe kenmerken en indelingen; ontsnap aan het gewone.

Brochures

Adria campers 2021, Adria camper brochure Adria buscampers 2021, Adria buscampers brochure

Bekijk het ruime aanbod Adria campers van één van de meest uitgebreide dealers van Nederland

Het aanbod nieuwe campers in onze showroom wordt steeds aangepast. Bekijk hier ons aanbod nieuwe Adria campers. Staat een model niet in onze showroom? Neem contact op met onze afdeling verkoop via telefoonnummer 0165 205 723 of verkoop@mobiledrome.nl.

Adria campers 2021, Adria Sonic, Ad