"Wij zullen u met de welbekende Brabantse gastvrijheid ontvangen"

Adria

Living in Motion; niet alleen woorden van Adria. Het reizen met Adria campers is een manier van leven. Reizen verrijkt je ziel en biedt een rustmoment in ons hectische bestaan. De modellen uit de collectie campers van 2020 van Adria zijn ontworpen met het beleven van avonturen in het achterhoofd. Allen onder het Adria label, in de moderne fabriek in Novo Mesto. Adria gaat dit seizoen in onder het motto: Zo veel avonturen, zo veel verhalen.

Het succes van Adria

Waar zit het succes van Adria hem in? Dat heeft meerder factoren. Adria heeft ruim 50 jaar ervaring in de productie van vrijetijdsvoertuigen en is een voorloper op gebied van intelligent ontwerp, technologie, constructiemethoden en materialen. Daarnaast staan de Adria campers bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid en worden ze geleverd met A-klasse garantievoorwaarden.

De Adria modellen uit 2020 staan nú bij de dealers in Nederland

Sonic: De Sonic 2020 biedt niet alleen vrijheid om te reizen, maar ook de vrijheid om jezelf te zijn. Er is keuze in indelingen, uitrustingniveaus, interieursferen, elk met hun eigen stijl en persoonlijkheid. De nieuwe “open salon” indelingen brengen flexibiliteit en ruimte. Al deze integrale modellen zijn op basis van Fiat Ducato. Deze campers van Adria en andere merken zijn verkrijgbaar bij vele dealers in Nederland, in de varianten Supreme, Plus en Axess.

Matrix: De veelzijdige crossover Matrix biedt nieuwe indelingen en bekledingsmogelijkheden. Er is keuze in motoren en chassisgewichten. Het hefbed boven de zitgroep is mooi geïntegreerd in de leefruimte. In seizoen 2020 wordt de serie aangevuld met “open salon” indelingen. Deze bieden meer ruimte en flexibiliteit in het gebruik van de woonruimte. Dit half-integraal model campers is verkrijgbaar in de varianten Supreme, Plus en Axess en ook in modellen van Adria vindt u deze camper bij de dealers in Nederland.

Coral: De geheel vernieuwde half-integrale Coral met nieuw exterieur profiel, nieuw dubbel panorama dakvenster en Adria Exclusief Sky Lounge zijn het resultaat van denken in ruimte, ook in een kampeerauto. De geheel vlakke vloer van voor tot achter geeft meer comfort. Er zijn drie uitrustingsniveaus (Supreme, Plus en Axess), keuze in motoren en chassis, meer stahoogte en een breed aanbod aan indelingen. Voor seizoen 2020 worden deze uitgebreid met de “open salon” indelingen en verschillende accessoires.

Coral XL: De Coral XL is een toonaangevende alkoof serie. Slanke lijnen en ruime praktisch ingedeelde interieurs waar je tot wel 7 personen in kunt slapen. Voor seizoen 2020 zijn detailwijzigingen doorgevoerd en is er keuze uit een aantal af-fabriek gemonteerde accessoires. Deze campers zijn verkrijgbaar in de varianten Plus en Axess, en vele andere modellen van Adria, dus kom langs bij één van de vele dealers in Nederland.

Compact: De Compact modellen, met hun compacte afmetingen en populaire indelingen. De serie is volledig vernieuwd en nu verkrijgbaar in 3 uitrustingsniveaus waaronder de Supreme modellen met zilvergrijs metallic exterieur en de exclusieve Adria sky-roof. Kom uw nieuwe Adria camper bekijken bij de dealers in Nederland.

Twin: Niet alle buscampers worden op dezelfde manier gemaakt. De nieuwe generatie Twins brengen echte innovatie aan de gebruiker. De leefruimte en cabine zijn in elkaar geïntegreerd waardoor een geheel open ruimte ontstaat met meer stahoogte. Nieuwe interieurs, nieuwe kenmerken en indelingen; ontsnap aan het gewone.

Brochures

Bekijk het ruime aanbod Adria campers van één van de meest uitgebreide dealers van Nederland

Het aanbod nieuwe Adria campers in onze showroom wordt steeds aangepast. Bekijk hier ons aanbod nieuwe Adria campers. Staat een model niet in onze showroom? Neem contact op met onze afdeling verkoop via telefoonnummer 0165 205 723 of verkoop@mobiledrome.nl.