Dethleffs Just Go half-integraal camper

Of u op zoek bent naar uw eerste camper, een uitgebreider model of wilt overstappen van een caravan naar camper: de Dethleffs Just Go zal u overtuigen met zijn uitgebreide uitrusting tegen een eerlijke prijs! Onder andere het Comfortpakket en een modern interieur behoren tot de standaarduitrusting. Een hefbed is optioneel verkrijgbaar. Stap in de ervaring. Just Go!

Dethleffs Just Go verkrijgbaar in zes indelingen

De modellenserie van de Dethleffs Just Go bestaat uit zeven verschillende indelingen: 6615 EB, 6815 EB, 6905, 7055 DBL, 7055 EB en 7055 EBL.

De Just Go 6615 EB kent een compacte indeling met enkele bedden achterin. Naast de opbouwdeur bevindt zich een rechte keuken met daar tegenover een badkamer met douche en toilet. Voorin vinden we een zitgroep met tweepersoons bank en een ruime tafel.

De 6815 EB is ook een indeling met enkele bedden achterin. Naast de opbouwdeur vinden we de badkamer, met daar tegenover een hoekkeuken. Voorin bevindt zich een L-zitgroep met grote tafel.

In de Dethleffs Just Go 6905 vinden we een indeling met achterin een Frans bed, met daarnaast een badkamer met douche en toilet. In het midden naast de deur een grote koelkast en een hoekkeuken daar tegenover. Voorin bevindt zich een ruime zitgroep.

De 7055 DBL heeft een slaapkamer met tweepersoons Queensbed. Voor de slaapkamer aparte douche- en toiletruimtes, die samen een ruime badkamer vormen. Tegenover de opbouwdeur bevindt zich een ruime keuken, met daarvoor een face-to-face zitgroep.

Vergelijkbaar met de 7055 DBL is de 7055 EB. De indeling is nagenoeg hetzelfde, maar in dit model bestaat de slaapkamer uit enkele bedden en een L-zitgroep. Tenslotte nog de 7055 EBL, die wederom een zelfde indeling kent met enkele bedden en een face-to-face zitgroep.

6615 EB

6815 EB

6905

7055 DBL

7055 EB

7055 EBL 

Vrijheid op wielen, zonder zorgen!

De Dethleffs Just GO is standaard uitgerust met een ready-to-go jubileumpakket. Met een stahoogte van 213 cm biedt deze camper ook voor langere mensen een aangename stahoogte. Het interieur is voorzien van sfeervolle LED spots, die eenvoudig aan- en uitgezet kunnen worden. De vele opbergmogelijkheden zorgen ervoor dat u alles mee kunt nemen wat u maar nodig hebt tijdens uw vakantie.

Dethleffs Just Go half-integraal camper kopen?

Is deze Dethleffs Just Go de ideale half-integraal camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Dethleffs en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.