Alko HY4 camper

Mobiledrôme & Partners in Oud-Gastel levert met trots de Alko HY4 camper en buscamper. Wilt u gezellig met het gezin of partner op vakantie? Dan is de Alko H4Y camper of buscamper zeker het overwegen waard. Deze camper heeft een prachtig design, fijne besturing en we bieden hem aan tegen een eerlijke prijs.

Ga fijn op vakantie met de Alko HY4 camper

De Alko HY4 camper en buscamper beschikt over steunpoten die door middel van een gebruiksvriendelijke afstandsbediening, zowel automatisch als handmatig te besturen zijn. Ook uniek aan de Alko HY4 is dat dit het enige hydraulische hefsysteem is, waarbij geen hydraulische componenten in het voertuig gemonteerd hoeven te worden. Naast de Alko HY4 buscamper is het ook mogelijk om een camper te kopen van andere topmerken, zoals:

Wij voorzien u graag van handige tips om de perfect camper uit te kiezen.

Stuur ons gerust een e-mail voor vragen

Een Alko HY4 camper of buscamper aanschaffen doet u in onze camperwinkel. Wij helpen u graag op weg in een prachtige camper, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie. Neem contact met ons op via info@mobildrome.nl en wij helpen u graag snel verder. Met onze expertise voorzien we u graag van vakkundig advies op maat.