"Wij zullen u met de welbekende Brabantse gastvrijheid ontvangen"

Reparatie

Kies voor vakkundige reparatie van uw camper

Mobiledrôme verzorgt naast de verkoop van nieuwe en gebruikte campers ook het volledige onderhoud en vakkundige reparatie van uw camper. In onze ultra moderne werkplaats kunnen wij uw camper voorzien van onder andere een onderhoudsbeurt met APK keuring. Ook is Mobiledrôme gespecialiseerd in het onderhouden van het woongedeelte van uw kampeerauto.

Voor de beste reparatie bij schade aan uw camper

Bent u op zoek naar een schadeherstel bedrijf voor uw camper? Ook daarvoor kunt u bij Mobiledrôme terecht!

Onze experts verzorgen voor u de volgende reparatiewerkzaamheden aan uw camper:

  • Schadereparatie en afhandeling met de verzekering
  • In- en opbouw van accessoires
  • Onderhoudsbeurten
  • Apk-keuringen
  • Vochtinspectie

Wij repareren voor elke verzekeraar!

Bij welke verzekeraar uw camper hebt verzekerd is voor ons niet van belang. Wij repareren altijd uw schades. Het enige wat u hoeft te doen is contact opnemen met ons Techno Center en de schade te melden bij uw verzekeraar. De rest kunt u aan ons overlaten! Wij nemen de schade aan, taxeren de schade en zorgen voor reparatie en administratieve afhandeling met uw verzekeraar.

Is er een probleem aan uw camper? Wij hebben de oplossing!

Is er iets kapot aan uw camper en moet er dus een reparatie plaatsvinden? Neem contact met ons op, en we zoeken samen naar een oplossing. Vervolgens verwelkomen wij u graag in onze moderne en goed uitgeruste werkplaats. Stuur een e-mail naar receptiewerkplaats@mobiledrome.nl of bel naar 0165 57 06 25. Voor een reparatie aan uw caravan, verwijzen wij graag door naar ons partner bedrijf De Vossenhoek in Rupchen.

reparatie camper, camper reparatie, schadeherstel camper, schade reparatie, camper repareren, werkplaats campers, werkplaats Mobiledrôme