Dethleffs Pulse Classic 90 half-integraal camper

Ter gelegenheid van de 90e verjaardag van Dethleffs is de Pulse Classic voortgezet als Pulse Classic 90 met vier indelingen. Deze jubileumserie is verkrijgbaar met een volledige standaarduitrusting, voor een zorgeloze en uiterst comfortabele vakantie. Optioneel kunnen de modellen van de Pulse Classic 90 worden voorzien van een hefbed, voor extra slaapplaatsen als u met het hele gezin op vakantie wilt!

Dethleffs Pulse Classic 90 verkrijgbaar in vier indelingen

De modellenserie van de Dethleffs Pulse Classic 90 bestaat uit vier verschillende indelingen: 7051 DBL, 7051 DBM, 7051 EB en 7051 EBL

De Pulse Classic T 7051 DBL kent een indeling met achterin een Queensbed en daarvoor aparte douche- en toiletruimten, die samen één badkamer vormen. Naast de opbouwdeur bevindt zich de koelkast, met daar tegenover de keuken. Voorin de camper vinden we een face-to-face zitgroep met twee banken en een grote tafel.

In de 7051 DBM vinden we een vergelijkbare indeling als in de 7051 DBL. Het verschil zit hem in de zitgroep. Die bestaat in de 7051 DBM uit een L-zitgroep met een grote tafel.

Ten opzichte van 7051 DBM, is de 7051 EB vrijwel gelijk, op de slaapkamer na. In de Dethleffs Pulse Classic 90 T 7051 EB bestaat de slaapkamer uit enkele bedden in plaats van een Queensbed.

De 7051 EBL is wederom een model met enkele bedden en een aparte douche- en toiletruimte. In dit model vinden we voorin echter een face-to-face zitgroep.

7051 DBL

7051 DBM

7051 EB

7051 EBL

Voel u goed in een elegante en tijdloze sfeer

De indeling met de lounge-zitgroep creëert een bijzonder royale indruk van ruimte. De tafel kan worden ingeklapt en verplaatst om de doorgang te vergemakkelijken. Met de lichtcompositie ‘Licht Moments’ kan altijd en overal een aangename sfeer in de Pulse Classic 90 gebracht worden. Dit sfeerlicht concept is doorgevoerd door de gehele camper.

Dethleffs Pulse Classic 90 half-integraal camper kopen?

Is deze Pulse Classic 90 de ideale half-integraal camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Dethleffs en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.