Burstner campers 2021

Reizen per camper van Bürstner is niet alleen een ander soort vakantie, het vertegenwoordigt ook een levensgevoel. De droom van het reizen in een mobiele woonomgeving met maximaal genot van wooncomfort. Voor deze droom staat het merk Bürstner als geen ander. Ze weten wat klanten verwachten van mobiel wooncomfort: meubels moeten er niet alleen goed uitzien, ze moeten ook perfect geschikt zijn voor dagelijks gebruik. De afwerking moet er ook na jaren nog fraai uitzien.

Ergonomie en functionaliteit moet je elke dag kunnen ervaren. Hiervoor heeft Bürstner een team van deskundigen die in samenwerking met de productontwerpers ervoor zorgen dat u zich in elke Bürstner camper thuis voelt.

Bürstner camper 2021, Burstner camper kopen, camper kopen

De Bürstner camper modellen van het seizoen 2021

Travel Van: Door zijn compacte afmetingen zeer wendbaar, zelfs op kustwegen en smalle steegjes. Het exterieurdesign geeft de Travel Van een sportief uiterlijk, dat door de breedte van slechts 2,20 m nog eens extra benadrukt wordt. Daarvan merkt u aan de binnenzijde niets, dat royaal ruimtelijk is ingedeeld.

Delfin: De Delfin was in 2003 de eerste halfintegraal van Bürstner met een Renault chassis. Destijds was het kleurrijke exterieurdesign bijzonder gedurfd en maakte hem tot een ‘Bürstner klassieker’. En omdat mensen graag meer dan eens goede verhalen vertellen: 17 jaar later lanceert Bürstner een nieuwe versie van deze klassieker – met een nieuwe look en nieuwe uitrusting.

Limited: Uniek van binnen en van buiten met een exclusieve uitrusting. Een royale keuken en zithoek maken deze Bürstner camper ideaal voor meerdere personen. Verkrijgbaar met een Fransbed of enkelen bedden, én een hefbed. Voel je thuis, waar je ook heen gaat.

Lyseo: De Lyseo TD is de onbetwiste ster van Bürstner. Het grootste kenmerk is natuurlijk de Thermo Floor dubbele bodem, die het gebruik het hele jaar door mogelijk maakt. Maar wat ook bijdraagt aan het succes zijn de vele mogelijkheden die de Lyseo TD serie  biedt. Uw persoonlijke thuis, speciaal voor u ontworpen.

Lyseo M Harmony Line: De Lyseo M Harmony Line valt op het eerste gezicht meteen op: Mercedes chassis en donkergrijze metallic cabine. Een mooi contract met het lichte interieur en de elegante bekledingsmogelijkheden. De serie beschikt over 2 indelingen, beide minder dan 7 m lang, die verschillend zijn maar u hetzelfde design en comfortniveau bieden. Nu hoeft u alleen nog maar te beslissen welke het beste bij u past!

Campeo: Geniet van rust, vrijheid en ontspanning. Of u nu samen kookt in de kleine maar fijne keuken of u verfrist in de uiterst functionele toiletcabine. Het kan nauwelijks compacter en wendbaarder zijn en toch comfortabel!

Eliseo: De gloednieuwe campervan made by Bürstner! De Eliseo is dé grote vernieuwing van het campervan concept van Bürstner. Hij combineert lifestyle en maximaal comfort in een compacte ruimte, zodat u altijd en overal gemakkelijk aan de slag kunt.

Brochures

Ontdek het ruime aanbod nieuwe campers

Het aanbod nieuwe Bürstner campers in onze showroom en bij andere dealers in Nederland wordt steeds aangepast. Ook omdat er vele tweedehands campers te koop zijn. Bekijk hier ons aanbod nieuwe Bürstner campers. Staat een model nog niet in onze showroom? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 0165 205 723 of verkoop@mobiledrome.nl.

Bürstner Camper 2021