Burstner campers

Reizen per camper van Bürstner is niet alleen een ander soort vakantie, het vertegenwoordigt ook een levensgevoel. De droom van het reizen in een mobiele woonomgeving met maximaal genot van wooncomfort. Voor deze droom staat het merk Bürstner als geen ander. Ze weten wat klanten verwachten van mobiel wooncomfort: meubels moeten er niet alleen goed uitzien, ze moeten ook perfect geschikt zijn voor dagelijks gebruik. De afwerking moet er ook na jaren nog fraai uitzien.

Ergonomie en functionaliteit moet je elke dag kunnen ervaren. Hiervoor heeft Bürstner een team van deskundigen die in samenwerking met de productontwerpers ervoor zorgen dat u zich in elke Bürstner camper thuis voelt.

Bürstner camper 2021, Burstner camper kopen, camper kopen

De Bürstner camper modellen van het seizoen 2023

Uiteraard heeft Bürstner ook voor het modeljaar 2023 weer een fijne selectie aan campermodellen beschikbaar. Variërend van de grote en luxe Lyseo I integraal camper tot de Lineo buscamper, en van van Lyseo TD Harmony Line half-integraal camper tot de Copa urban vehicle. Voor welk type camper u ook gaat, Bürstner heeft het ideale model wat aan uw wensen voldoet!

Compleet nieuw in 2023 is de vernieuwende Bürstner Lyseo Gallery TD half-integraal camper. Deze camper is voorzien van een opblaasbaar hefdak voor extra veel ruimte in de camper. Met deze opvallende verschijning heeft Bürstner een nieuwe standaard neergezet voor de camper van de toekomst!

 

Lyseo I – integraal camper

Lineo T – half-integraal camper

Lyseo TD – half-integraal camper

Limited T – half-integraal camper

Lyseo TD Harmony Line – half-integraal camper

Nexxo Van – half-integraal camper

Lyseo Gallery TD – half-integraal camper

Campeo – buscamper

Delfin Limited – buscamper

Eliseo – buscamper

Lineo – buscamper

Copa – urban vehicle

Brochure Bürstner campers

Ontdek het ruime aanbod nieuwe campers

Het aanbod nieuwe Bürstner campers in onze showroom en bij andere dealers in Nederland wordt steeds aangepast. Bekijk hier ons aanbod nieuwe Bürstner campers. Staat een model nog niet in onze showroom? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 088 – 303 81 00 of verkoop@mobiledrome.nl.