Dethleffs Globetrail buscamper

De eerste buscamper van Dethleffs: de Globetrail. Dethleffs heeft, met zijn jarenlange ervaring, een buscamper ontworpen die u in uw hart zult sluiten. Moderne sfeer, doordachte details en een uitgebreide uitrusting, natuurlijk met de vertrouwde Dethleffs kwaliteit. Deze nieuwe Dethleffs Globetrail heeft een stoere en sportieve look en is verkrijgbaar op basis van Fiat, Citroën, Peugeot én Ford!

Dethleffs Globetrail verkrijgbaar in 4 indelingen

De Dethleffs Globetrail buscamper is te verkrijgen in vier verschillende indelingen: 600, 600 S, 640 en 640 S.

In de 600 en 600 S vinden we achterin een tweepersoons dwars bed. Naast de schuifdeur een ruime keuken met ingebouwde koelkast en tegenover de schuifdeur een zitgroep bestaande uit een bank en een ruime tafel. Tussen het bed en de zitgroep bevindt zich, in beide modellen, de badkamer met douche en toilet. Het verschil tussen de 600 en de 600 S is dat in de 600 S de badkamer een omklapbare wand zit die de douchecabine vormt.

De modellen 640 en 640 S hebben een indeling vergelijkbaar met respectievelijk de 600 en 600 S. Het verschil tussen de 600 modellen en de 640 modellen is dat in de 640 uitvoeringen geen dwars bed te vinden, maar enkele bedden.

600

600 S

640 

640 S

Uw woonkamer op reis

Hoogwaardige stoffen, smaakvolle kleurcombinaties en een solide afwerking maken van de Globetrail een echte Dethleffs. In deze buscamper kookt u zoals thuis, in een keuken waarin ruimte en oppervlakte optimaal is benut. De koelkast is zo geplaatst dat hij zowel van binnen als van buiten bereikbaar is. Verder zorgt de indirecte verlichting in de hele buscamper voor een warme huiselijke sfeer. Zo bent altijd en overal onderweg en thuis tegelijk!

Dethleffs Globetrail buscamper kopen?

Is deze Dethleffs Globetrail de ideale buscamper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Dethleffs en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.