Knaus campers: al jarenlang vertrouwd

Met tomeloze passie zorgt Knaus sinds 1960 voor onvergetelijke vakantiemomenten met haar campers en caravans van goede kwaliteit. Met jarenlange ervaring en de moed om nieuwe paden te bewandelen, verenigen zij de vertrouwde dingen met nieuwe. Bij de productie wordt ingezet op ambachtelijke kunst uit Neder-Beieren, bij de ontwikkeling van nieuwe voertuigen met ultramoderne constructie en fabricagetechnieken. Deze combinatie van beproefde principes en innovatieve ideeën maakt het tot één van de meest succesvolle merken binnen de branche. Bent u op zoek naar gerenommeerde Knaus dealers die deze campers te koop hebben staan? Wij staan graag voor u klaar en vertellen u alles over de Knaus camper modellen.

De Knaus camper modellen van 2024 bij Nederlandse dealers

Ook in het komende seizoen heeft Knaus een enorm assortiment aan campers: integraal, half integraal en buscampers. Nieuw is de Knaus Tourer CUV. Een unieke camper die het beste combineert van een buscamper en een half integraal camper!

Hieronder een overzicht met de mogelijkheden die Knaus te bieden heeft. Voor meer informatie over de modellen, klik op onderstaande foto’s of bekijk de Knaus brochure!

Integraal campers

Van I

L!ve I

Sun I

Half-integraal campers

Tourer Van

Van TI

Van TI Plus

L!ve TI

Sky TI

Van Wave

L!ve Wave

Buscampers

Boxlife Pro

Boxdrive

Boxlife

De nieuwste Knaus Tourer CUV:

Brochures Knaus campers

Ontdek het ruime aanbod aan Knaus campers bij Nederlandse dealers

Het aanbod nieuwe Knaus campers en campers van bijvoorbeeld Bürstner dat in onze showroom te koop staat, wordt steeds aangepast. Bekijk daarom regelmatig ons aanbod campers. Staat een model nog niet in onze showroom? Neem contact op met onze afdeling verkoop via het telefoonnummer 088 – 303 81 00 of door te e-mailen naar verkoop@mobiledrome.nl. Als één van de officiële Knaus dealers in Nederland vertellen we u graag meer over de camper modellen in onze showroom in Oud Gastel, nabij Roosendaal.