Camper huren in Brabant

Wilt u een camper huren bij een specialist in Brabant? Mobiledrôme & Partners in Oud-Gastel is de ideale locatie voor camperverhuur in Brabant. Waar u ook vandaan komt, bij ons kunt u terecht voor het huren van een urban class, buscamper of half integraal camper. Ontdek onze mogelijkheden voor de verhuur van een camper.

Waarom een camper huren bij ons als specialist?

Het huren van een camper bij ons heeft vele voordelen:

 • U krijgt altijd een jonge camper mee, van maximaal 2 jaar oud;
 • U kunt uw auto gratis en veilig parkeren op ons beveiligde terrein gedurende de huurperiode;
 • Al onze huurcampers zijn modellen van een van onze topmerken campers;
 • U krijgt altijd 1750 km per week vrij, vanaf 3 weken huur zelfs onbeperkt.

Het is bij ons ook mogelijk om een camper te kopen. Dit is ideaal als u elk jaar op vakantie wilt gaan met de camper.

Kies uw indeling!*

* Let op: u kiest voor een indeling. De foto’s van de campers staan erbij om een beeld te geven van het type camper. Mogelijk krijgt u een andere camper mee dan op de foto staat afgebeeld. Wel garanderen we dat u een indeling krijgt die u heeft gereserveerd.

Kies uw huurperiode!*

* Let op: een verhuurperiode loopt altijd van vrijdag t/m vrijdag. Het ophalen van de camper vindt plaats tussen 15.00 en 16.00 uur. Het inleveren van de camper vindt plaats voor 10.00 uur. Voor verdere huurvoorwaarden, klik hier.

Reserveer uw huurcamper!

U kunt hieronder een reserveringsverzoek indienen voor het huren van een buscamper, urban class, of half integraal camper. Indien uw gewenste indeling en gewenste huurperiode beschikbaar zijn, zullen wij uw verzoek bevestigen. Mocht uw reserveringsverzoek niet meer passen in de huurplanning, dan zullen wij u een alternatief aanbod doen (bijv. een andere indeling of andere huurperiode, o.b.v. beschikbaarheid). Heeft u vragen over het huren van een camper? Neem dan contact met ons op via 0883038100.

  Een camper huren bij een specialist

  Er zijn diverse mogelijkheden om ons aanbod aan verhuurcampers te ontdekken. Voor inlichtingen bezoekt u onze camperwinkel. Gaat u toch liever op vakantie met uw eigen camper? Voor tips over het kiezen van de perfecte camper, leest u de blog die we hierover schreven. Wij informeren u graag goed het huren van een camper.

  Kies bij camperverhuur uit veel verschillende topmerken

  Wanneer u bij ons een camper wilt huren, bent u verzekerd van topkwaliteit. Dit kan dankzij de buscampers van topmerken die u bij ons kunt huren. Zo leveren wij:

  De diverse campers zijn ook nog eens verkrijgbaar in verschillende categorieën. Van de eenvoudige ‘Compact-categorie’ tot de luxe ‘Luxury-categorie’. In ons ruime assortiment is er voor ieder wat wils. Voor het huren van een camper die aan al uw wensen voldoet, zit u bij ons goed.

  Camper huren in Brabant