Dethleffs campers 2023

Wilt u met uw eigen Dethleffs camper op zomervakantie, gaan winterkamperen, lekker de bergen in of genieten aan zee, in de stad of reist u de hele wereld rond? Waar uw reis ook heen gaat: de kampeermiddelen van Dethleffs staan voor de hoogste kwaliteit, eerste klas afwerking, individuele uitrusting en voor meer veiligheid en plezier. Daarvoor garanderen wij voor en na aanschaf goede service.

Al ruim 90 jaar Dethleffs!

Wist u, dat de caravan in Allgäu bedacht is? Gelegen in de pittoreske uitlopers van de Alpen, tussen de bergen en de Bodensee, bouwde Arist Dethleffs in 1931 de eerste “woon-auto”  van Duitland voor zijn familie. Negentig jaar later is de caravan niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Allemaal met dank aan Dethleffs! Ook zette Dethleffs later nieuwe standaarden door zich te mengen in de wereld van de campers. Inmiddels is het assortiment van Dethleffs uitgebreid naar eindeloze mogelijkheden op gebied van caravans, camper, buscampers en urban vehicles.

Dethleffs campers 2021

De Dethleffs camper modellen van 2023

Ook voor het nieuwe modeljaar heeft Dethleffs weer een enorm aanbod aan innovatieve camper op de markt gebracht. Van zeer ruime en luxe integrale familie campers tot een zeer compacte urban vehicle die ideaal is voor zowel de vakantie als voor dagelijks gebruik. Kortom: voor ieder wat wils. Als Dethleffs het niet heeft, dan bestaat het niet!

Dethleffs Globebus – integraal

Dethleffs Pulse – integraal

Dethleffs Trend I – integraal

Dethleffs Just 90 – half integraal

Dethleffs Just Go – half integraal

Dethleffs Trend T – half integraal

Dethleffs Pulse Classic 90 – half integraal

Dethleffs Globetrail – buscamper

Dethleffs Globevan – urban vehicle

Brochure

Bekijk ons aanbod Dethleffs camper

Het aanbod nieuwe Dethleffs campers in onze showroom wordt steeds aangepast, net zoals bij andere dealers. Bekijk hier ons aanbod nieuwe Dethleffs campers. Staat een model nog niet in onze showroom? Neem contact op met onze afdeling verkoop via telefoonnummer 088 – 303 81 00.

Dethleffs campers 2021