Dethleffs campers 2021

Wilt u met uw eigen Dethleffs camper op zomervakantie, gaan winterkamperen, lekker de bergen in of genieten aan zee, in de stad of reist u de hele wereld rond? Waar uw reis ook heen gaat: de kampeermiddelen van Dethleffs staan voor de hoogste kwaliteit, eerste klas afwerking, individuele uitrusting en voor meer veiligheid en plezier. Daarvoor garanderen wij voor en na aanschaf goede service.

Een jubileum: 90 jaar Dethleffs!

Wist u, dat de caravan in Allgäu bedacht is? Gelegen in de pittoreske uitlopers van de Alpen, tussen de bergen en de Bodensee, bouwde Arist Dethleffs in 1931 de eerste “woon-auto”  van Duitland voor zijn familie. Negentig jaar later is de caravan niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Allemaal met dank aan Dethleffs!

Dethleffs campers 2021

De Dethleffs camper modellen van 2021

Just 90: Met de speciale serie Just 90, brengt caravan- en camperfabrikant Dethleffs, die driemaal de Duitse Fairness Preis heeft gewonnen, een camper die de moderne, maar zonder meer ook ´startende´ camperaar zal aanspreken.

Trend: De Trend is een ware vriend van de familie, zeker ook wat prijs betreft. Hij overtuigt met zijn perfecte afwerking, uitstekende kwaliteit en talrijke uitrustingen die in deze prijsklasse allesbehalve vanzelfsprekend zijn

Globebus: De meest compacte serie van Dethleffs is zeer geschikt voor het rijden door smalle straatjes of bochtige bergpassen. De Globebus staat garant voor ruimte en comfort en overtuigt vanaf de eerste blik met zijn geriefelijke sfeer in het interieur.

Pulse: Met de Pulse start een nieuw designtijdperk voor halfintegraal modellen. De aerodynamische cabine met nieuwe T-motorkap vloeit elegant over naar de opbouw, waarvan de harmonieuze lijnen worden doorgetrokken naar de nieuw vormgegeven achterzijde.

Pulse Classic 90: Exclusief jubileum model. Ter gelegenheid van de 90ste verjaardag van de uitvinder van de eerste Duitse “woonauto”, wordt de Pulse Classic voortgezet als Pulse Classic 90 met vier indelingen.

Globeline: Chassis, cabine of assistentiesystemen – deze halfintegraal zorgt voor een nieuw begrip van reiscomfort. Dankzij de achterwielaandrijving is ook de tractie uitstekend.

Esprit: De Esprit heeft modern design altijd gecombineerd met luxe comfort. In het nieuwe modeljaar schittert de Esprit met een nieuwe glans door zijn nieuwe ontwerp.

Alpa: De royale ruimte doet u vergeten dat u niet in een vakantiewoning bent. In een luxe camper met buitengewoon sfeervol en warm thuisgevoel, gecombineerd met alle luxe en comfort.

Globetrotter XLI Edition 90: De Globetrotter XL I weet als geen ander luxe voertuig ruim wonen te combineren met designeisen en dynamiek. De sportieve designtaal wordt omgezet in een echte rijervaring door een Premium breedspoor-verlaagd chassis.

Globetrotter XXL: De Globetrotter XXL onderstreept het speciale karakter van de Dethleffs bovenklasse door zijn zelfverzekerde uitstraling. Hiermee maakt hij evenzeer indruk als met zijn enorme omvang en unieke design.

Brochure

Bekijk ons aanbod Dethleffs camper

Het aanbod nieuwe Dethleffs campers in onze showroom wordt steeds aangepast, net zoals bij andere dealers. Bekijk hier ons aanbod nieuwe Dethleffs campers. Staat een model nog niet in onze showroom? Neem contact op met onze afdeling verkoop via telefoonnummer 0165 205 723.

Dethleffs campers 2021