Camperaccessoires

Mobiledrôme & Partners verkoopt voor elke camper bijbehorende camperaccessoires en onderdelen in de showroom nabij Roosendaal. U bent van harte welkom in onze showroom te Oud Gastel, waar we u graag voorzien van het beste advies. Ontdek ons assortiment aan buscamperaccessoires en onderdelen en geef uw camper een upgrade.

Truma-airco’s

Wil u een camper kopen om mee naar het zuiden te rijden, maar kunt u slecht tegen de hitte? Kies dan voor een dak- of bankairco van Truma! Met dit topmerk haalt u gegarandeerd een lichtgewicht airco in uw camper van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit soort camperaccessoires maken uw vakantie een stuk beter.

Teleco-satellietschotels

Mis op vakantie niets van uw favoriete programma of serie met een satellietschotel van Teleco. We hebben opbouwschotels van 65 tot 85 cm doorsnee, voor een optimale ontvangst in heel Europa. De automatische schotels zijn nu nog eenvoudiger in gebruik: u kunt tegenwoordig de schotels bedienen én updaten via de Teleco-app op uw telefoon. Met onze buscamperaccessoires hoeft u niks in te leveren qua comfort.

Thule-luifels en accessoires

Ga ook voor de Thule-luifel, waarbij u kiest uit gemotoriseerde of handmatige bediening. Daarnaast heeft Thule een ruime keuze aan camperaccessoires voor nog meer comfort in uw camper. Een deel hiervan staat ook in de TEUN Technische folder.

Thule-fietsendragers

Neem altijd uw fietsen of e-bikes mee op vakantie met een fietsendrager van Thule. Wij hebben diverse fietsendragers voor montage achter op de camper of in de garage. De Thule-fietsendragers zijn vaak ook geschikt voor het dragen van e-bikes. Deze camperaccessoires zijn onmisbaar voor een fietsvakantie. Ook voor buscampers heeft Thule speciale fietsendragers voor op de achterdeur. U vindt dus altijd de ideale fietsendrager voor op uw camper of buscamper. We kunnen fietsendragers op- of inbouwen zowel voor aflevering als later, wanneer u wenst. Diverse fietsendragers voor op de camper zijn uit te breiden met aanvullende buscamperaccessoires.

NDS-zonnepaneel voor uw camper

Wilt u tijdens het kamperen het ultieme gevoel van vrijheid ervaren? Dan is een daglichtpaneel een onmisbaar camper accessoire! Maak uw camper duurzaam zelfvoorzienend met een NDS-zonnepaneel of daglichtpaneel. Bij ons kunt u terecht voor aanschaf én montage van diverse NDS-daglichtpanelen.

E&P-levelsystemen

Bent u op zoek naar camperaccessoires om uw camper waterpas te zetten. Met een levelsysteem van E&P zet u eenvoudig uw camper waterpas in minder dan twee minuten! Een E&P-levelstysteem bestaat uit vier steunen, die gezamenlijk tot maximaal 8.000 kg kunnen heffen. Hierdoor is dit systeem ook geschikt voor hele zware campers!

AL-KO HY4

Het unieke steunsysteem voor HY4 campers en andere campers tot 6,0 ton is een van de vele buscamperaccessoires waarover we beschikken. Geen scheve of wankele vloeren meer met dit nieuwe en innovatieve steunpotensysteem. Dit nieuwe hefsysteem waarborgt de stabiliteit tijdens het gebruik van de camper. Binnen één minuut zorgt de HY4 voor automatische nivellering.

Sawiko-fietsendragers

Al ruim 20 jaar biedt Sawiko oplossingen voor draagsystemen aan. Dit zijn steeds lichter wordende voertuigen en veranderingen aan fietsen, e-bikes en scooters. Deze specialist heeft in de loop der jaren erop ingespeeld om de draagsystemen continu te optimaliseren en aan te passen aan de nieuwe eisen. Ze hebben hoogstaande camperaccessoires.

Sawiko-trekhaken

Sawiko is een naam die staat voor innovatie, deskundigheid en premium service voor bijna elk campertype in Europa. Als deel van het merk AL-KO zijn deze producten meermaals onderscheiden en garanderen zij altijd de meeste veiligheid en het grootste comfort. Kortom: Sawiko is een betrouwbare begeleider voor meer plezier onderweg.

Het assortiment van dit hoogwaardige merk kent een groot aantal Sawiko-trekhaken in verschillende uitvoeringen: van compacte dwarsdragers tot modulaire systemen voor sterke chassisverlengingen.

SUPER B lithium accu

Lichtgewicht, onderhoudsvrij, snel oplaadbaar en langere levensduur. Dat is waar de lithium accu’s van Super B voor staan! Ze leveren alles wat nodig is om ‘on-grid’ en ‘off-grid’ te reizen. Dat is kamperen met het comfort van thuis. Kom langs om uw camper te upgraden met onze handige buscamperaccessoires.

Bestel camperonderdelen en accessoires

Heeft u technische of andere vragen over de camperaccessoires in ons aanbod? Of wilt u meer weten over de onderdelen voor uw camper uit het assortiment? Neem dan contact met ons op en stuur een e-mail naar info@mobiledrome.nl. Wij staan u graag te woord en vertellen meer onze handige (bus)camper accessoires.