"Wij zullen u met de welbekende Brabantse gastvrijheid ontvangen"

Uw camper voorzien van de beste accessoires

Bent u op zoek naar de beste en nieuwste in- en opbouw accessoires voor uw camper? Dan bent u bij Mobiledrôme & Partners aan het juiste adres! Wij hebben diverse technische accessoires die wij zelf kunnen in- en opbouwen in ons moderne Techno Center.

Mobiledrôme & Partners biedt voor elke camper bijbehorende accessoires en camper onderdelen aan nabij Roosendaal. U bent van harte welkom in onze showroom te Oud Gastel, we helpen u graag persoonlijk met het beste advies. Op deze pagina tonen wij u diverse mogelijkheden om relaxed te genieten van uw vakantie. Ontdek direct ons assortiment aan accessoires en onderdelen voor uw camper en schaf al uw benodigdheden aan bij dé specialist nabij Roosendaal!

Truma Airco’s

Wilt u uw camper voorzien van een airco? Kies dan voor een dak- of bankairco van Truma! Met dit topmerk haalt u gegarandeerd een lichtgewicht airco in uw camper van de hoogst mogelijke kwaliteit. De camperairco’s van Truma zijn te koppelen met de Truma app, waarmee u onder andere al uw Truma apparaten kunt bedienen.

U heeft bij Mobiledrôme al een Truma bankairco, inclusief montage, vanaf € 1.695. Dakairco’s leveren wij gemonteerd vanaf € 2.095, bij montage op een bestaand dakluik.

Camper accessoires, dakairco, Truma airco, Truma Aventa camper airco's, bankairco Truma, Truma Saphir

Teleco satellietschotels

Mis op vakantie niets van uw favoriete programma of serie met een satellietschotel van Teleco. We hebben opbouw schotels van 65 tot 85 cm doorsnee, voor een optimale ontvangst in heel Europa. De automatische schotels zijn nu nog eenvoudiger in gebruik: u kunt tegenwoordig de schotels bedienen én updaten via de Teleco app op uw telefoon.

U hebt al een Teleco antenneschotel, compleet gemonteerd, vanaf € 1.695. Opbouw en installatie van de schotel doen wij voor u!

Bij aanschaf van een Teleco satellietschotel kunt u tevens bij Mobiledrôme een Canal Digitaal abonnement afsluiten. Dan kunt u altijd en overal Nederlandse televisie kijken, waar en wanneer u maar wilt.

Camper accessoires, Teleco schotel, schotelantenne, satellietschotel, tv kijken op de camping Teleco schotel, schotelantenne, satellietschotel, tv kijken op de camping

Thule luifels

Ga bij uw camper lekker in de schaduw zitten onder een Thule Omnistore luifel. De luifel monteren wij op uw camper. Het enige wat u nog hoeft te doen is de luifel uitdraaien en u kunt meteen genieten van uw welverdiende vakantie!

Onze Thule luifels zijn naar wens ook uit te breiden met zijwanden, voor meer privacy of als bescherming tegen wind en regen. Deze zijwanden zijn hét lichtgewicht alternatief voor een voortent.

Wij hebben Thule Omnistore luifels van diverse formaten, zodat u altijd een passende luifel vindt voor op uw camper! Bovendien bent u met Thule verzekerd van de best mogelijke kwaliteit luifel.

Camper luifel, Thule luifel, Thule Omnistore, omnistore luifel, camper accessoires

 

Thule fietsendragers

Neem altijd uw fietsen of e-bikes mee op vakantie, met een fietsendrager van Thule. Wij hebben diverse fietsendragers voor montage achter op de camper of in de garage. De Thule fietsendragers zijn vaak ook geschikt voor het dragen van e-bikes.

Ook voor buscampers heeft Thule speciale fietsendragers voor op de achterdeur. U vindt dus altijd de ideale fietsendrager voor op uw camper of buscamper. We kunnen fietsendragers op- of inbouwen zowel voor aflevering als later, wanneer u wenst. Diverse fietsendragers voor op de camper zijn uit te breiden met aanvullende accessoires.

Camper fietsendrager, Thule fietsendrager Camper fietsendrager, Thule fietsendrager

NDS zonnepaneel camper

Wilt u tijdens het kamperen het ultieme gevoel van vrijheid ervaren? Dan is een daglichtpaneel een onmisbaar camper accessoire! Maak uw camper duurzaam zelfvoorzienend met een NDS zonnepaneel of daglichtpaneel

Bij Mobiledrôme kunt u terecht voor aanschaf én montage van diverse NDS daglichtpanelen. U kunt kiezen voor diverse maten zonnepanelen, die wij in onze eigen werkplaats voor u plaatsen. Met de panelen van NDS behaalt u tot wel 25% meer rendement.

E&P levelsystemen

Met een levelsysteem van E&P zet u eenvoudig uw camper waterpas in minder dan twee minuten! Een E&P levelstysteem bestaat uit vier steunen, die gezamenlijk tot maximaal 8.000 kg kunnen heffen. Hierdoor is dit systeem ook geschikt voor hele zware campers!

Met het smart besturingssysteem wordt het gewicht van de camper gelijkmatig verdeeld over de steunen. Optioneel kunt u het levelsysteem ook bedienen met een tablet of smartphone. Ook kunnen de hydraulische steunen altijd gemakkelijk worden uitgeschoven en ingetrokken, zelf als ze vast in de modder of bevroren zijn.

AL-KO HY4

AL-KO’s unieke steunpotensysteem voor campers tot 6,0 ton. Geen scheve of wankele vloeren meer met dit nieuwe en innovatieve steunpotensysteem. Dit nieuwe hefsysteem waarborgt de stabiliteit van het gebruik van de camper. Binnen één minuut zorgt de HY4 voor automatische nivellering.

Met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening kunt u de steunpoten besturen, zowel automatisch als handmatig. Ook uniek aan de HY4 is dat dit het enige hydraulische hefsysteem is, waarbij geen hydraulische componenten in het voertuig gemonteerd hoeven te worden.

Sawiko fietsendragers

Al ruim 20 jaar biedt Sawiko oplossingen voor draagsystemen aan. Dit zijn steeds lichter wordende voertuigen en veranderingen aan fietsen, e-bikes en scooters. Deze specialist heeft in de loop der jaren erop ingespeeld om de draagsystemen continu te optimaliseren en aan te passen aan de nieuwe eisen.

Wanneer u bijvoorbeeld fietsen of andere grote bagage wilt meenemen op uw camper, dan hebben wij hier verschillende draagsystemen voor in ons ruime assortiment, waarin u ook reparatiesets vindt.

Sawiko trekhaken

Sawiko is een naam die staat voor innovatie, deskundigheid en premium service voor bijna elk campertype in Europa. Als deel van het merk AL-KO zijn deze producten meermaals onderscheiden en garanderen zij altijd de meeste veiligheid en het grootste comfort. Kortom: Sawiko is een betrouwbare begeleider voor meer plezier onderweg.

Het assortiment van dit hoogwaardige merk kent een groot aantal trekhaken in verschillende uitvoeringen: van compacte dwarsdragers tot modulaire systemen voor sterke chassisverlengingen.

Super B lithium accu

Lichtgewicht, onderhoudsvrij, snel oplaadbaar en langere levensduur. Dat is waar de lithium accu’s van Super B voor staan! Ze leveren alles wat nodig is om ‘on-grid’ en ‘off-grid’ te reizen. Dat is kamperen met het comfort van thuis.

De lithium accu’s van Super B zijn gemaakt met lithium-ijzerfosfaat waardoor de accu’s veiliger en lichter zijn dan traditionele accu’s. Bovendien zijn de Super B accu’s duurzamer door minder CO2 uitstoot en een hoger vermogen.