Uw camper voorzien van de beste accessoires

Uw camper voorzien van de beste accessoires

Mobiledrôme & Partners verkoopt voor elke camper bijbehorende accessoires en camper onderdelen in de showroom nabij Roosendaal. U bent van harte welkom in onze showroom te Oud Gastel, waar we u graag voorzien van het beste advies. Wilt u de modellen op uw gemak vanuit huis bekijken? Op deze pagina tonen wij u diverse mogelijkheden om relaxed te genieten van uw vakantie. Ontdek ons assortiment aan accessoires en onderdelen voor uw camper en schaf al uw benodigdheden aan bij dé specialist nabij Roosendaal!

E&P hydraulics levelsystem: uw camper met de beste accessoires

E&P is hét hydraulische level systeem voor uw camper. Met slechts één druk op de knop wordt uw camper volautomatisch waterpas gezet. Binnen twee minuten staat uw camper helemaal stabiel en staat deze klaar voor een heerlijke vakantie. Dat is ook nog eens heel gemakkelijk. Aankomen, vlakstellen, vakantie!

 

Truma Airco’s

Wilt u uw camper voorzien van een airco? Kies dan voor een dak- of bankairco van Truma! Met dit topmerk haalt u gegarandeerd een lichtgewicht airco in uw camper van de hoogst mogelijke kwaliteit. De camperairco’s van Truma zijn te koppelen met de Truma app, waarmee u onder andere al uw Truma apparaten kunt bedienen. U heeft bij Mobiledrôme al een Truma bankairco, inclusief montage, vanaf € 1.695. Dakairco’s leveren wij gemonteerd vanaf € 2.095, bij montage op een bestaand dakluik.

Camper accessoires, dakairco, Truma airco, Truma Aventa camper airco's, bankairco Truma, Truma Saphir

Teleco satellietschotels

Mis op vakantie niets van uw favoriete programma of serie met een satellietschotel van Teleco. We hebben opbouw schotels van 65 tot 85 cm doorsnee, voor een optimale ontvangst in heel Europa. De automatische schotels zijn nu nog eenvoudiger in gebruik: u kunt tegenwoordig de schotels bedienen én updaten via de Teleco app op uw telefoon. U hebt al een Teleco antenneschotel, compleet gemonteerd, vanaf € 1.695. Opbouw en installatie van de schotel doen wij voor u! Bij aanschaf van een Teleco satellietschotel kunt u tevens bij Mobiledrôme een Canal Digitaal abonnement afsluiten. Dan kunt u altijd en overal Nederlandse televisie kijken, waar en wanneer u maar wilt.

Camper accessoires, Teleco schotel, schotelantenne, satellietschotel, tv kijken op de camping Teleco schotel, schotelantenne, satellietschotel, tv kijken op de camping

Thule luifels en accessoires

Dankzij onze campers en het ruime assortiment aan accessoires en onderdelen in onze showroom nabij Roosendaal kunt u heerlijk op vakantie en genieten van comfort. Eén van de merken die u in onze ruime showroom vindt is Thule. Dit merk heeft een innovatieve oplossing voor een geweldige vakantietocht. Hierdoor heeft u meer leefruimte en privacy, neemt u bijvoorbeeld uw fietsen eenvoudig mee en bergt u uw spulletjes netjes en goed op. Ga ook voor de Thule luifel, waarbij u kiest uit gemotoriseerde of handmatige bediening. Daarnaast heeft Thule een ruime keuze aan accessoires voor nog meer comfort in uw camper. Een deel hiervan staat ook in de TEUN Technische folder van ons partnerbedrijf “De Vossenhoek”.

Camper luifel, Thule luifel, Thule Omnistore, omnistore luifel, camper accessoires

 

Thule fietsendragers

Neem altijd uw fietsen of e-bikes mee op vakantie, met een fietsendrager van Thule. Wij hebben diverse fietsendragers voor montage achter op de camper of in de garage. De Thule fietsendragers zijn vaak ook geschikt voor het dragen van e-bikes.

Ook voor buscampers heeft Thule speciale fietsendragers voor op de achterdeur. U vindt dus altijd de ideale fietsendrager voor op uw camper of buscamper. We kunnen fietsendragers op- of inbouwen zowel voor aflevering als later, wanneer u wenst. Diverse fietsendragers voor op de camper zijn uit te breiden met aanvullende accessoires.

Camper fietsendrager, Thule fietsendrager Camper fietsendrager, Thule fietsendrager

NDS zonnepaneel camper

Wilt u tijdens het kamperen het ultieme gevoel van vrijheid ervaren? Dan is een daglichtpaneel een onmisbaar camper accessoire! Maak uw camper duurzaam zelfvoorzienend met een NDS zonnepaneel of daglichtpaneel

Bij Mobiledrôme kunt u terecht voor aanschaf én montage van diverse NDS daglichtpanelen. U kunt kiezen voor diverse maten zonnepanelen, die wij in onze eigen werkplaats voor u plaatsen. Met de panelen van NDS behaalt u tot wel 25% meer rendement.

E&P levelsystemen

Met een levelsysteem van E&P zet u eenvoudig uw camper waterpas in minder dan twee minuten! Een E&P levelstysteem bestaat uit vier steunen, die gezamenlijk tot maximaal 8.000 kg kunnen heffen. Hierdoor is dit systeem ook geschikt voor hele zware campers!

Met het smart besturingssysteem wordt het gewicht van de camper gelijkmatig verdeeld over de steunen. Optioneel kunt u het levelsysteem ook bedienen met een tablet of smartphone. Ook kunnen de hydraulische steunen altijd gemakkelijk worden uitgeschoven en ingetrokken, zelf als ze vast in de modder of bevroren zijn.

 

AL-KO HY4

AL-KO’s unieke steunpotensysteem voor campers tot 6,0 ton. Geen scheve of wankele vloeren meer met dit nieuwe en innovatieve steunpotensysteem. Dit nieuwe hefsysteem waarborgt de stabiliteit van het gebruik van de camper. Binnen één minuut zorgt de HY4 voor automatische nivellering.

Met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening kunt u de steunpoten besturen, zowel automatisch als handmatig. Ook uniek aan de HY4 is dat dit het enige hydraulische hefsysteem is, waarbij geen hydraulische componenten in het voertuig gemonteerd hoeven te worden.

 

Sawiko fietsendragers

Al ruim 20 jaar biedt Sawiko oplossingen voor draagsystemen aan. Dit zijn steeds lichter wordende voertuigen en veranderingen aan fietsen, e-bikes en scooters. Deze specialist heeft in de loop der jaren erop ingespeeld om de draagsystemen continu te optimaliseren en aan te passen aan de nieuwe eisen.

Wanneer u bijvoorbeeld fietsen of andere grote bagage wilt meenemen op uw camper, dan hebben wij hier verschillende draagsystemen voor in ons ruime assortiment, waarin u ook reparatiesets vindt.

 

Sawiko trekhaken

Al Sawiko is een naam die staat voor innovatie, deskundigheid en premium service voor bijna elk campertype in Europa. Als deel van het merk AL-KO zijn deze producten meermaals onderscheiden en garanderen zij altijd de meeste veiligheid en het grootste comfort. Kortom: Sawiko is een betrouwbare begeleider voor meer plezier onderweg.

Het assortiment van dit hoogwaardige merk kent een groot aantal trekhaken in verschillende uitvoeringen: van compacte dwarsdragers tot modulaire systemen voor sterke chassisverlengingen.

Super B lithium accu

Lichtgewicht, onderhoudsvrij, snel oplaadbaar en langere levensduur. Dat is waar de lithium accu’s van Super B voor staan! Ze leveren alles wat nodig is om ‘on-grid’ en ‘off-grid’ te reizen. Dat is kamperen met het comfort van thuis.

De lithium accu’s van Super B zijn gemaakt met lithium-ijzerfosfaat waardoor de accu’s veiliger en lichter zijn dan traditionele accu’s. Bovendien zijn de Super B accu’s duurzamer door minder CO2 uitstoot en een hoger vermogen.

 

Bestel camper onderdelen en accessoires van Sawiko en andere merken nabij Roosendaal

Sawiko levert hoofdzakelijk scooterdragers, fietsendragers, trekhaken en allerlei andere accessoires, speciaal voor uw camper of buscamper. Sawiko producten worden in Duitsland geproduceerd. Hierbij is er veel aandacht voor zo licht mogelijk, maar wel sterk materiaal. Perfecte afwerkingen en een eigentijds design staan voorop bij dit merk, net zoals bij vele andere merken, zoals Hymer en Weinsberg. Door de fusie met AL-KO is er nog veel meer technische kennis in huis. Heeft u technische of andere vragen over de accessoires voor uw camper? Wilt u meer weten over de onderdelen voor uw camper uit het assortiment van onze winkel nabij Roosendaal? Bel dan naar 0165-570625 of stuur een e-mail naar verkoop@mobiledrome.nl.