Thule-fietsendrager voor u camper

Mobiledrôme & Partners in Oud-Gastel levert nu ook de Thule-fietsendrager voor uw camper of buscamper. Dit merk heeft een innovatieve oplossing voor een geweldige vakantietocht. Hierdoor heeft u meer leefruimte, neemt u bijvoorbeeld uw fietsen eenvoudig mee en bergt u uw spulletjes netjes en goed op.

Neem uw fietsen mee op kampeervakantie met de Thule-fietsendrager voor uw camper

Wilt u graag fietsen op vakantie? Met de Thule-fietsendrager aan uw camper of buscamper is het meenemen van fietsen op kampeervakantie erg eenvoudig. Deze fietsendrager voor uw camper is erg stabiel en gebruiksvriendelijk. Deze handige camperaccessoire is onmisbaar als u graag de fietsen meeneemt. Naast de Thule-fietsendrager voor uw camper of buscamper leveren we ook ander fietsendragers die geschikt zijn voor e-bikes. Denk aan de Sawiko Velo-fietsendrager. Let bij aankoop van een fietsendrager altijd goed op het draagvermogen om problemen te voorkomen.

Vraag gerust om advies op maat

Geniet van een heerlijke kampeervakantie en koop de Thule-fietsendrager voor uw camper of buscamper. Kom langs in onze camperwinkel om ons complete assortiment te aanschouwen. Onze medewerkers helpen u graag met deskundig advies op maat. Neem gerust contact met ons op via info@mobildrome.nl voor vragen. Wij voorzien u graag van deskundig advies op maat.