Camper stallen

Bent u voor uw caravan of camper op zoek naar een stalling? Dan bent u op het juiste adres bij de camperstalling van Mobiledrôme & Partners. In de camper- en caravanstalling van Mobiledrôme kunt u uw camper of caravan zowel binnen als buiten stallen. Wij kunnen uw caravan of camper stallen bij onze eigen stallingslocaties in Nispen en Zundert. Zo heeft u altijd uw caravan of camper in de buurt!

De voordelen van onze caravanstalling en camperstalling:

  • Zowel binnen als buiten uw caravan of camper stallen
  • Caravan- en camperstalling op afgesloten terrein met toezichthouders
  • Afhalen op afspraak
  • Schoon terrein en binnengebouw
  • Voor eventueel onderhoud en/of reparatie aan uw camper, kunt u terecht bij onze eigen werkplaats. Voor uw caravan kunt u in dat geval terecht bij de werkplaats van onze partner De Vossenhoek in Rucphen.

Tarieven per jaar

Stallingsprijzen*BinnenBuiten
Camper€ 81,-€ 47,50
Caravan > 2,30 meter breed€ 81,-€ 47,50
Caravan < 2,30 meter breed€ 64,-€ 41,50
Trailer€ 64,-€ 41,50

*De huurprijzen voor het stallen van uw caravan of camper zijn per strekkende meter, de lengte wordt naar boven afgerond op halve meters. Dus 4.30 meter wordt 4.50 meter.
Voor het stallen van een object is de minimum prijs altijd € 190,-

LET OP: De binnenstalling in Nispen is momenteel volledig volzet. Daarom is het alleen mogelijk om de camper of caravan buiten te stallen. 

Contact opnemen


    CamperCaravanVouwwagen

    Mocht u onverhoopt niet terecht kunnen bij onze locaties in Nispen of Zundert, dan hebben we nog mogelijkheden in Prinsenbeek en Baarle-Hertog. Voor meer informatie over Stalling Prinsenbeek, mail naar info@stallingprinsenbeek.nl. Of mail naar info@ekservices.be voor meer informatie over de stalling in Baarle-Hertog.