Camper verzekeren

Wanneer u een camper of buscamper heeft, is het verstandig om deze te laten verzekeren. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het zou erg vervelend zijn als tijdens uw kampeervakantie schade oploopt aan uw caravan en niet verzekerd bent. Laat uw vakantie niet verpesten door een ongeval door uw camper of buscamper bij te verzekeren. Mobiledrôme & Partners, in Oud Gastel helpt u hier graag bij.

Voorkom onverwachtse kosten en laat uw camper bij ons verzekeren

Gaat u dit jaar op vakantie met uw camper? Dan wilt u zich geen zorgen hoeven maken over eventuele schade. Bespaar uzelf stress en laat uw camper of buscamper bij ons verzekeren, zodat u zorgeloos geniet van uw vakantie. Als camperwinkel willen we u een zorgeloze kampeervakantie aanbieden. Maak daarom gebruik van onze diensten. Bij ons zit u goed voor:

Het camper zekerheid

Aveco heeft in samenwerking met klanten en camperbedrijven een uniek concept ontwikkelend om campers te verzekeren. De unieke kracht van Aveco is dat het Camper Zekerheidspakket wordt afgestemd op de klant en de camper, door verzekeringen te combineren in het pakket. Zo sluit de dekking van de verzekeringen in het pakket perfect op elkaar aan. Het camper zekerheidspakket bestaat uit:

  • Camperverzekering
  • Pechhulp+
  • Schadeverzekering inzittenden
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Doorlopende reisverzekering

Bel gerust voor meer informatie

Schade oplopen aan uw camper is natuurlijk altijd vervelend. Zeker als de schade hoog oploopt in de kosten. Voorkom onverwachtse kosten door uw buscamper of camper bij ons te laten verzekeren.! Neem contact met ons op via 0883038100 bij interesse. U bent ook altijd welkom in onze showroom. Wij helpen u graag om fijn op kampeervakantie te gaan. Vraag gerust om een offerte.