Teleco-satellietschotel voor uw camper

Bent u op zoek naar een Teleco-satellietschotel voor uw camper of buscamper? Mobiledrôme & Partners uit Oud-Gastel heeft een groot aanbod aan handige onderdelen om uw camper op te waarderen. Wilt u op vakantie niets missen van u favoriete series en programma’s op televisie? Geef uw camper of buscamper dan een upgrade met dé Teleco-satellietschotel.

Ga voor optimaal ontvangst met de Teleco-satellietschotel voor uw camper

U hebt al een Teleco-satellietschotel, compleet gemonteerd aan uw camper/buscamper, vanaf € 1.695. Opbouw en installatie van de Teleco-satellietschotel aan uw camper doen wij voor u! Bij aanschaf van een Teleco-satellietschotel voor uw camper kunt u tevens bij ons een Canal Digitaal abonnement afsluiten. Dan kunt u altijd en overal Nederlandse televisie kijken, waar en wanneer u maar wilt. Naast de een Teleco-satellietschotel hebben we nog veel meer geweldige caravanaccessoires voor uw buscamper, zoals:

Kom langs in onze winkel

De Teleco-satellietschotel voor uw buscamper is eenvoudig te bedienen én updaten via de Teleco-app. Wilt u graag de Teleco-satellietschotel aanschaffen voor uw buscamper. Kom dan gerust langs in onze camperwinkel. Twijfelt u nog? Neem dan gerust contact met ons op via 0883038100. Wij vertellen u graag meer over een Teleco-satellietschotel voor uw camper.