Super B lithium accu’s

Super B lithium accu's

Super B lithium accu’s zijn een Nederlands fabricaat dat ontwikkeld en geproduceerd wordt in Hengelo. Hierdoor zijn ze in staat om de producten geavanceerd te testen om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Super B is namelijk gericht op de maximale kwaliteit voor uw dagelijkse gebruik. Om de beste kwaliteit te garanderen en steeds opnieuw te verbeteren werkt Super B onder andere samen met hooggekwalificeerde instituten en universiteiten.

Voor Super B is naast kwaliteit ook de veiligheid heel belangrijk. Daarom wordt er gebruik gemaakt van lithium-ijzerfosfaat (LiFePO4) in de accu’s. Dit is de veiligste en meest betrouwbare lithiumchemie die momenteel beschikbaar is. Super B heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van hoogwaardige en veilige lithium accu’s en biedt 3 jaar garantie op elke lithium accu.

Waarom kiezen voor een lithium accu?

Lithium accu’s hebben een aantal grote voordelen ten opzichte van de traditionele loodzuur accu’s. Om te beginnen zijn de lithium accu’s van Super B lichter in gewicht en compacter van formaat, dankzij de hogere energiedichtheid. Hierdoor zijn de lithium accu’s ook milieuvriendelijker, omdat er voor een gelijkwaardige energieopslag simpelweg minder grondstoffen nodig zijn.

De hogere duurzaamheid van lithium accu’s vertaald zich ook in een langere levensduur én lagere kosten. Doordat de lithium accu’s van Super B tot wel tien keer langer meegaat, resulteert dat in lagere kosten per kilowattuur. De lithium accu’s kunnen wel 5000 cycli halen, tegenover de 500 cycli die een loodzuur accu haalt.

Behalve een langere levensduur hebben lithium accu’s ook nog een hogere bruikbare capaciteit. De Super B accu’s hebben een ontladingsdiepte van 100%, tegenover de 50% ontladingsdiepte van de loodzuuraccu. Bovendien kennen de lithium accu’s een lage zelfontlading van minder dan 3% per maand. Dit betekent dat de accu niet ontlaadt als uw voertuig voor langere tijd in de stalling staat.

Door de hoge laad- en ontlaadstromen kunnen de Super B accu’s ook veel sneller opladen. De accu’s van Super kunnen binnen een uur volledig worden opgeladen.

De voordelen van Super B lithium accu’s op een rij

 • Hogere energiedichtheid
 • Lichtgewicht
 • Compact formaat
 • Milieuvriendelijk en duurzaam
 • Levensduur tot wel 5.000 cycli
 • Lage kosten per kWh
 • Hogere bruikbare capaciteit
 • Zeer lage zelfontlading (<3% per maand)
 • Opgeladen binnen een uur
 • Hoogste kwaliteit en veiligheid
 • Drie jaar garantie

Bestel uw Super B lithium bij Mobiledrôme!

Als Super B dealer kunnen wij de lithium accu’s voor u inbouwen in uw camper. Wilt u ook weten wat een Super B accu in uw camper kan betekenen? Neem dan nu contact op! Onze specialisten zullen met u kijken naar de beste oplossing voor uw camper. U kunt ook telefonisch bereiken op 088 – 303 81 00 of per e-mail op info@mobiledrome.nl