Over ons

Mobiledrôme & Partners is een van de weinige full service camper dealers van Nederland. Onze fantastische showroom bij Roosendaal (West Brabant) toont een compleet assortiment nieuwe en tweedehands campers onder één dak. In alle rust kunt u alle populaire camper typen en camper merken bekijken. Onze ervaren adviseurs helpen u de keuze te maken uit de vele modellen en indelingen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw nieuwe camper perfect aansluit op uw specifieke wensen en situatie.Naast de nieuwe en occasion campers hebben wij ook een zeer uitgebreide eigen werkplaats. Hier kunnen wij al het onderhoud aan uw kampeerauto uitvoeren. Ook reparaties, op- en inbouw van camper-accessoires en de APK voeren wij voor u uit.

Kom langs op industrieterein Borchwerf langs de A17 in Roosendaal.

Een camper kopen of huren? Lees de pluspunten van Mobiledrôme

Het ene kampeerauto bedrijf is het andere niet. Mobiledrôme heeft heel duidelijk een aantal onderscheidende kenmerken die voor u tijdens en na de aankoop van een camper van belang zijn.

  • 6 van de beste en meest populaire camper merken in één showroom, waarvan er 4 in de bovenaan in de Bovag merken top 10 staan
  • heel veel camper modellen direct uit voorraad leverbaar;
  • een uniek full service concept: advies, verkoop, verhuur, service, onderhoud, accessoires en zelfs een aantal camperplaatsen.
  • een nieuw modern Techno Center dat in 2012 is geopend
  • een goed bereikbare locatie met uitstekende parkeermogelijkheden
  • meer dan 30 jaar ervaring

Historie Mobiledrôme & Partners in Roosendaal

In 2006 is Mobiledrôme & Partners ontstaan uit de samenwerking van drie reeds lang bestaande camper- en caravanbedrijven namelijk: Mobiledrôme te Roosendaal / Oud-Gastel, De Vossenhoek Caravan & Recreatie te Rucphen en Caravan-Import De Jong van Hees te Nispen.

In 2007 is de nieuwe showroom betrokken aan Borchwerf II aan de A 17 Roosendaal/Oud Gastel

In januari 2023 hebben Mobiledrôme en De Vossenhoek de krachten gebundeld en zijn samen verder gegaan in het pand van Mobiledrôme.

Mobiledrôme-Vossenhoek in in oktober 2023 overgenomen door Camperland, onderdeel van Truckland Group BV.

Overnachten op één van onze camperplaatsen

Iedereen is vanzelfsprekend welkom in onze showroom. U kunt dit zelfs combineren met een overnachting op een van onze camperplaatsen als u op doorreis bent, of gewoon een bezoek aan ons wilt brengen. Wij zullen u met de welbekende Brabantse gastvrijheid ontvangen.

Voor advies voor het kopen van uw nieuwe of tweedehands droom camper bent van harte welkom bij Mobiledrôme in Oud Gastel / Roosendaal. Bekijk voor uw vertrekt even naar de adresgegevens en routebeschrijving.