Truma-dakairco voor uw camper

Met de Truma-dakairco reist u comfortabel naar warme plekken met uw camper of buscamper. Mobiledrôme & Partners in Oud-Gastel levert hoogwaardige camperonderdelen, waarmee u fijn op kampeervakantie gaat. Veel mensen reizen graag naar zonnige locaties, waar het erg warm kan worden. Voorkom benauwdheid en slapeloze nachten door de hitte met een Truma-dakairco op uw camper of buscamper.

Slaap heerlijk met een Truma-dakairco in uw camper

Wanneer u op kampeervakantie buiten bent geweest is het heerlijk om binnen even de verkoeling op te zoeken. Zonder airco in uw camper lopen de temperaturen soms hoog op. Dan raden we aan om een Truma-dakairco of Maxxfan-dakventilator in uw camper of buscamper te instaleren. De camperairco’s van Truma zijn te koppelen met de Truma-app, waarmee u al uw Truma-apparaten kunt bedienen. U heeft bij ons al een Truma- dakairco, inclusief montage, vanaf € 1.695. De Truma-dakairco leveren wij gemonteerd vanaf € 2.095, bij montage op een bestaand dakluik in uw camper of buscamper.

Breng een bezoek aan onze showroom

Wilt u graag een Truma-dakairco kopen of bent u geïnteresseerd in onze andere camperaccessoires? Kom dan langs in onze camperwinkel of bekijk ons complete aanbod in de webshop. Bij interesse neemt u contact met ons op via 0883038100. Wij staan u graag te woord en reageren zo snel mogelijk op al uw vragen.