Camper Salon Roosendaal bij Mobiledrôme-Vossenhoek

Van vrijdag 25 augustus tot en met zaterdag 2 september bij Mobiledrôme-Vossenhoek:  Camper Salon Roosendaal! Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Zondag en maandag zijn wij gesloten. 

Waarom u Camper Salon Roosendaal moet bezoeken…

In onze showroom hebben we een uitgebreid aanbod aan nieuwe en gebruikte campers. Wij hebben vele nieuwe campers op voorraad die u allemaal rustig kunt bekijken. Onze nieuwe campers zijn snel leverbaar én we bieden prijsgarantie. Op Camper Salon Roosendaal komt u dus niet voor onaangename verrassingen te staan!

Wij zijn officieel dealer van alleen maar topmerken: Adria, Bürstner, Dethleffs, Hymer, Knaus & Weinsberg.

Diverse salon-acties

Profiteer tijdens Camper Salon Roosendaal van vele vlijmscherpe acties. Van gratis accessoires tot aantrekkelijke kortingen! Voor ieder merk hebben we een passende actie. Bent u ook benieuwd naar al onze Salon-acties? Kom dan naar onze showroom tijdens de Camper Salon.

Komt u ook?

Tijdens Camper Salon Roosendaal kunt u in alle rust onze campers bekijken en onze verkoopadviseurs nemen de tijd voor u. Onder het genot van een kopje koffie helpen zij u bij het vinden van de ideale camper. Kom daarom van 25 augustus t/m 2 september naar Mobiledrôme-Vossenhoek, Argon 33 te Oud-Gastel. Wilt u vooraf al één van onze verkopers spreken? Neem dan nu contact op via ons online contactformulier, bel naar 088-3038100 (tijdens openingstijden) of mail naar info@mobiledrome.nl.

Naast campers hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan nieuwe en gebruikte caravans, een voortenten showroom én een gloednieuwe kampeerwinkel vol met technische accessoires, kampeerstoelen en andere kampeerartikelen.

Camper Salon Roosendaal, nieuwe campers, campers uit voorraad leverbaar, Camper Salon, camper beurs