Hymer ML-T 570: Ontdek Innovatie in Detail

In het rijk van compacte campers is de gloednieuwe Hymer ML-T 570 een ware revolutie. Deze half-integraal camper benut elke centimeter optimaal, en heeft onlangs de eerste prijs bij de European Innovation Award 2024 gewonnen in de categorie ‘Totaalconcept campers’.

Hymer ML-T 570, Hymer camper, Hymer half integraal camper, Hymer ML-T

Compact en Ruimtelijk Ontwerp

Met de afmetingen van 674 cm (lengte), 222 cm (breedte) en 292 cm (hoogte) biedt de Hymer ML-T 570 een compact formaat met verrassend veel leefruimte. De indeling omvat een L-zitgroep voorin met draaibare cabinestoelen en verstelbare tafel. Achterin bevindt zich een compacte badkamer tegenover een keuken met grote koelkast, met daarboven een slaapkamer met enkele bedden boven een ruime garage.

Stijlvol Interieur & Exterieur

Het interieur van de Hymer ML-T 570 is beschikbaar in twee verfijnde stijlen: Velvet Ash en Native Bamboo. Deze stijlen geven je camper een persoonlijke touch. Een uniek verlichtingssysteem versterkt de visuele aantrekkingskracht en creëert een gezellige sfeer voor je reizen.

Hymer staat bekend om comfort. De bedden hebben een slaapsysteem met schotelveren, voor een gegarandeerd goede nachtrust. De Hymer Connect App maakt reizen makkelijker en aangenamer door slimme connectiviteitsfuncties en handige informatie binnen handbereik.

Het exterieur heeft zwarte en grijze graphics, een zwarte dakdrager en ladder, wat resulteert in een dynamische uitstraling. Technologisch is de camper uitgerust met een zuinige compressorkoelkast, dieselverwarming en een krachtige 80Ah LFP-accu voor verbeterde zelfvoorzienendheid, zodat je zorgeloos kunt genieten van je reisavonturen.

Ontdek de Hymer ML-T 570 bij Mobiledrôme-Vossenhoek

Benieuwd naar deze compacte Hymer ML-T half integraal camper? Binnenkort bewonder je hem bij Mobiledrôme-Vossenhoek! Neem contact op met onze verkopers via 088-3038100, e-mail verkoop@mobiledrome.nl of vul ons contactformulier in. Of kom langs tijdens openingstijden voor een persoonlijke kennismaking en een uitgebreide rondleiding door deze innovatieve camper.

Kies voor comfort, stijl en innovatie – kies voor de Hymer ML-T 570 bij Mobiledrôme-Vossenhoek, waar jouw reis begint!