Nationaal Camper Weekend bij Mobiledrôme-Vossenhoek

Het Nationaal Camperweekend markeert samen met het camperplatform Tweedehandscamper.nl en de NKC op 12 en 13 april het startsein voor het camperseizoen. Met een overvloed aan activiteiten, georganiseerd door ondernemers die gespecialiseerd zijn in camperen, belooft het weekend op meer dan tweehonderd locaties een feestelijke start van het seizoen te worden. Uiteraard doen wij ook mee aan het Nationaal Camper Weekend bij Mobiledrôme-Vossenhoek in Oud-Gastel.

Het Nationaal Camperweekend biedt een platform voor alle ondernemers binnen de camper- en kampeersector om deel te nemen aan dit evenement. Dit kan variëren van speciale openingstijden van winkels tot unieke producten, aanbiedingen op campings, wedstrijden en andere leuke initiatieven. Bij Mobiledrôme-Vossenhoek kunt u terecht voor nieuwe campers die we snel uit voorraad kunnen leveren. En vergeet ook niet om te profiteren van onze lopende acties!

Maar er is meer: u maakt ook kans op fantastische prijzen. Hoe? Simpelweg door een poster van het Nationaal Camperweekend te downloaden, af te drukken en deze tijdens het weekend achter de ruit van uw camper te plaatsen. Een foto hiervan delen op Facebook of Instagram met de hashtag #nationaalcamperweekend geeft u de kans om in aanmerking te komen voor geweldige prijzen.

Kom daarom tijdens het Nationaal Camper Weekend naar Mobiledrôme-Vossenhoek in Oud-Gastel. Zoals altijd staat bij ons de koffie voor u klaar en kunt u profiteren van diverse acties in zowel onze showroom als in onze kampeerwinkel. Met een uitgebreid aanbod nieuwe campers van de topmerken Adria, Bürstner, Dethleffs, Hymer, Knaus en Weinsberg vindt u altijd een camper die bij u past!

Ook kunt u terecht bij onze partner Camperland in Herpen voor de merken Adria, Bürstner, Eura Mobil, Forster en Karmann.