Knaus Tourer CUV

Maximaal rijplezier. Optimaal ontvouwen.

Gisteren nog een droom, vandaag de werkelijkheid: de nieuwe Knaus Tourer CUV combineert het beste van twee werelden in een nieuwe klasse. De wendbaarheid van een urban vehicle als u rijdt, maar met ruimte voor 4 personen wanneer u stilstaat. Hierdoor is de revolutionaire Knaus Tourer CUV een ideaal voertuig voor op vakantie, maar ook in het dagelijkse leven.

Knaus compacte buscamper met hefdak

De Knaus Tourer CUV is een echte gamechanger in de wereld van de buscamper. Een urban vehicle gecombineerd met een compacte half-integraal, op basis van een Volkswagen T 6.1. De essentiële kenmerken: compact formaat, ruime en comfortabele zitgroep, volwaardige badkamer en een ruime stahoogte door het hefdak.

Deze revolutionaire buscamper heeft een maximaal toegestaan gewicht van 3.500 kg en is daarom te besturen met een rijbewijs B. Bovendien beschikt dit model over 4 zitplaatsen met gordel en 4 slaapplaatsen, waardoor de Tourer CUV ook zeker geschikt is voor vakantie met het hele gezin.

Deze nieuwe Knaus camper is verkrijgbaar in twee indelingen: 500 MQ en 500 LT. De 500 MQ heeft een indeling met een tweepersoons bed achterin, een in hoogte verstelbare douche en een volledige garage achterin. De 500 LT kent een indeling met draaibare badkamer, garage en een vaste zitgroep die kan worden omgebouwd tot tweepersoons bed.

Indien nodig biedt het hefdak twee extra slaapplaatsen. Het optionele schuifbed ligt deels boven de cabine en kan met een doordacht mechanisme naar achteren worden geschoven tot een volwaardig tweepersoons bed.

Knaus Tourer CUV: alleen maar voordelen!

De innovatieve Knaus Tourer CUV heeft ontelbare voordelen ten opzichte van elke andere (bus)camper. Allereerst is deze kampeerbus zeer flexibel en perfect voor de stad. Zo biedt het een hoger snelheidsniveau en een betere manoeuvreerbaarheid. Hierdoor is de camper niet alleen functioneel op de camping, maar ook in het dagelijkse leven. Bovendien biedt het innovatieve hefdak een stahoogte van minimaal 1,90 meter.

Ondanks het compacte formaat van de Tourer CUV laat deze camper niks te wensen over als het gaat om comfort. Zo is deze buscamper uitgerust met een volledige keuken, een vaste badkamer met toilet en biedt het ruimte tot 4 slaapplaatsen.

Natuurlijk heeft Knaus ook gedacht aan een optimale veiligheid bij het ontwerpen van deze Tourer CUV. Zo is de camper uitgerust met talrijke assistentiepakketten, zodat de camper u continue helpt om zo veilig mogelijk te rijden. Bovendien biedt ‘Bridge Light’ aan de achterzijde een beter zicht.

Is deze Knaus Tourer CUV iets voor u?

Neem dan snel contact op met onze showroom! Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over dit unieke model. Bovendien kunnen zij u helpen om de camper geheel op uw wensen aan te laten sluiten. Neem dus nu contact op via ons contactformulier, bel naar 088 – 303 81 00 (tijdens openingstijden) of stuur een e-mail naar info@mobiledrome.nl.