Knaus-Tabbert Champions Deals

Bent u klaar voor de beste zomer ooit? De KNAUS-TABBERT CHAMPIONS DEALS 2024 bieden u nu de kans om tot wel €6.000 te besparen op uw volgende vakantieavontuur! Bij Mobiledrôme-Vossenhoek, uw gespecialiseerde Knaus-Tabbert dealer in Oud-Gastel, vindt u de perfecte deal voor uw camper of caravan. Lees verder en ontdek hoe u kunt profiteren van deze ongekende aanbiedingen.

Gigantische kortingen op onze populairste modellen

De KNAUS-TABBERT CHAMPIONS DEALS zijn in het leven geroepen om u te helpen uw droomvakantie werkelijkheid te maken. Hier zijn de hoogtepunten van onze aanbiedingen*:

  • €6.000 Korting op campers en CUV’s: Kies uit onze uitgebreide collectie en vind het perfecte model voor uw vakantiebehoeften.
  • €4.000 Korting op actiemodellen campers: Profiteer van geweldige kortingen op geselecteerde campers en CUV’s die speciaal zijn geselecteerd voor deze actie.
  • €3.000 Korting op caravans: Onze ruime en comfortabele caravans zijn nu voordeliger dan ooit.

* Deze aanbiedingen gelden op geselecteerde 2024 voorraadmodellen van de merken Knaus, Tabbert en Weinsberg. Vraag naar de voorwaarden bij onze verkoopmedewerkers.

Hoe werkt het?

Het is eenvoudig om te profiteren van de KNAUS-TABBERT CHAMPIONS DEALS bij Mobiledrôme-Vossenhoek. Volg deze stappen:

  • Bezoek Mobiledrôme-Vossenhoek in Oud-Gastel: Ontdek de uitgebreide collectie campers, CUV’s en caravans.
  • Verzeker u van uw prijsvoordeel: Bespreek met onze deskundige medewerkers welke aanbiedingen voor u van toepassing zijn.
  • Word een prijskampioen: Sluit de deal en geniet van uw nieuwe camper, CUV of caravan tegen een ongeëvenaarde prijs.

De KNAUS-TABBERT CHAMPIONS DEALS lopen van 15 mei tot en met 30 juni 2024. Zorg ervoor dat u deze kans niet mist en bezoek Mobiledrôme-Vossenhoek binnen deze periode. Speciaal voor u zijn we zelfs extra geopend op zondag 30 juni, van 11.00 tot 17.00 uur!

Uw zomervakantie sprookje

Maak uw zomervakantie sprookje waar met de KNAUS-TABBERT CHAMPIONS DEALS 2024. Bezoek Mobiledrôme-Vossenhoek in Oud-Gastel en geniet van exclusieve prijsvoordelen, persoonlijk advies en een geweldige vakantiesfeer. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen de perfecte keuze te maken voor uw vakantie.

Maak van uw zomervakantie een onvergetelijk avontuur met de beste deals van het jaar!