Inkoop- en verkoopbemiddeling

Waarom inkoop of verkoopbemiddeling?

Wilt u uw camper verkopen, zonder een andere camper te kopen? Dan kunt u uw camper particulier verkopen, maar dan…

  • moet u gaan adverteren
  • zult u bezichtigingen moeten plannen
  • krijgt u onbekenden aan de deur
  • moet u gaan onderhandelen met klanten
  • Enz., enz.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u niet op deze rompslomp zit te wachten en liever uw camper snel en veilig verkoopt, zonder er al te veel moeite voor te doen. Mobiledrôme & Partners schiet dan te hulp! Wij hebben twee mogelijkheden voor u om uw camper te verkopen: verkoopbemiddeling en inkoop.

1. Verkoopbemiddeling

Als u kiest voor verkoopbemiddeling geeft u het hele verkoopproces uit handen aan ons. Totdat uw camper verkocht is blijft u de eigenaar, maar wij zorgen dat uw camper (potentiële) klanten bereikt. Dit doen wij onder andere door uw camper op te nemen in ons camperaanbod op de website en op andere branche gerelateerde websites en verkoop platformen.

U bepaalt samen met ons hoeveel uw camper voor u zal gaan opleveren. Door de camper bij ons in de showroom tentoon te stellen hoeft u geen afspraken te maken voor bezichtigingen bij u thuis of in de stalling. Zodra uw camper verkocht is wordt ontvangt u een vrijwaringsbewijs en boeken wij het geld naar u over. U heeft geen enkel risico!

2. Inkoop

Het kan ook zo zijn dat u direct geld wilt voor uw camper. Dan bieden wij de mogelijkheid om uw camper in te kopen. Wij nemen dan direct uw camper van u over. Dit levert u weliswaar wat minder op dan bij verkoopbemiddeling, maar u ontvangt wel direct het geld en een vrijwaringsbewijs.

Interesse in onze mogelijkheden?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot inkoop en/of verkoopbemiddeling? Vul dan het aanvraagformulier in en wij nemen contact met u op. Wilt u liever uw camper inruilen op een nieuwe camper of een occasion? Klik dan hier om contact op te nemen. Voor inkoop of verkoopbemiddeling van caravans, neem contact op met onze partner De Vossenhoek Caravan & Recreatie.