Nieuw: gratis overnachting bij aankoop van een camper!

Koop nu een nieuwe of gebruikte camper en krijg een overnachting cadeau op Camperplaats de Rucphense Weide! Zo kunt u meteen en voordelig uw net gekochte camper uitproberen en de eerste ervaringen opdoen.

De Rucphense weide is een camperplaats, gelegen in het buitengebied van Rucphen. De camperplaats is goed te bereiken vanaf de snelweg en ligt op loop- en fietsafstand van de dorpen Rucphen, Sint Willebrord en Sprundel.

Camperplaats de Rucphense Weide

De camperplaats zelf is omringt door een singel en een boomgaard met fruitbomen. De locatie beschikt over 35 plaatsen, waarvan 23 verharde plaatsen met stroomvoorziening. Heeft u een zelfvoorzienende camper, met bijvoorbeeld zonnepanelen? Dan is een van de vrije plaatsen ideaal voor u!

De camperplaats is tevens voorzien van een uitgebreid servicepunt, voor het lozen van grijs water, het cassettetoilet en het tappen van schoon water.

De omgeving

Door haar ligging midden in West-Brabant is De Rucphense Weide de ideale uitvalsbasis voor een bezoekje aan historische steden, zoals Breda, Bergen op Zoom en Antwerpen. Of duik in het leven van Vincent van Gogh in Zundert en Etten-Leur.

Daarnaast ligt de camperplaats op een steenworp afstand van natuurgebieden de Rucphense bossen en de Rucphense heide. Natuurgebieden die uitermate geschikt zijn om te wandelen of fietsen. Ook is het een mooie uitvalsbasis voor een doorreis naar de Zeeuwse kust.

Kunst, cultuur, natuur, zee en strand. Alles ligt binnen handbereik vanaf Camperplaats de Rucphense Weide!

Breda, Binnenstad Breda, Nassaustad, Breda Nassaustad, Grote kerk Breda, Spanjaardsgat Zundert, Vincent van Gogh, van gogh huis, van gogh huis zundert, bloemencorso zundert Rucphense Heide, Bos rucphen, heide rucphen, rucphense bossen

Gratis overnachting

Bij aankoop van een camper, nieuw of gebruikt, bij Mobiledrôme ontvangt u een cheque voor een gratis overnachting. Deze cheque is alleen in te wisselen bij Camperplaats de Rucphense Weide bij een reservering van minimaal 2 nachten.

Wacht dus niet langer en kom nu naar onze showroom om uw ideale camper uit te kiezen! Voor reserveren en verdere details over de camperplaats, klik op onderstaande banner voor hun website.

Camperplaats de Rucphense Weide, de Rucphense weide, Rucphense Weide, camperplaats Brabant, camperplaats Roosendaal, camperplaats Breda