Weinsberg CaraCompact half integraal camper

De grote kleine reisbegeleider voor al uw avonturen; dát is natuurlijk de Weinsberg CaraCompact half integraal camper. Zoals de naam al doet vermoeden – compacte buitenmaten, maar met genoeg ruimte binnenin om van elke reis een avontuur te maken. Om uw avontuur nog individueler te maken biedt Weinsberg dit model aan op twee verschillende onderstellen: Fiat Ducato én Mercedes-Benz Sprinter. Bijzonder comfortabel en compact: elke CaraCompact inspireert met een uitrusting die gemaakt is voor zowel lange reizen als spontane uitstapjes.

Weinsberg CaraCompact verkrijgbaar in 4 indelingen

De Weinsberg CaraCompact is te verkrijgen in vier verschillende indelingen: 600 MEG, 600 MF, MB 640 MEG & de Suite MB 640 MEG. De beide 640 indeling zijn gebouwd op basis van Mercedes-Benz Sprinter.

De indeling 600 MEG heeft achterin een slaapkamer met enkele bedden. Voor de bedden – naast de opbouwdeur – bevindt zicht een keuken, met daar tegenover een badkamer. De keuken is uitgerust met onder andere een 3-pits gasfornuis, spoelbak en een grote koelkast. De badkamer is voorzien van toilet, douchecabine en verplaatsbare wastafel. De zitgroep voorin bestaat uit een tweepersoons bank en een ruime tafel.

De CaraCompact 600 MF is een indeling met een tweepersoons Frans bed achterin. Naast het bed vinden we de badkamer met toilet en douche. De wastafel bevindt zich ook in het slaapgedeelte. Voor het bed is de keuken geplaatst, voorzien van grote koelkast, spoelbak en gasfornuis. Tegenover de keuken staat een grote kledingkast. Voorin de camper maakt een zitgroep, met tweepersoons bank en ruime tafel, de indeling compleet.

In de Weinsberg CaraCompact MB 640 MEG vinden we achterin enkele bedden met daaronder een grote garage. Naast de opbouwdeur bevindt zich een keukenblok met spoelbak, gasfornuis en een grote koelkast. Tegenover de keuken een badkamer met ruime douchecabine, toilet en wastafel. Voorin dit model vinden we nog een zitgroep met tweepersoons bank in de rijrichting en een ruime tafel.

De Suite MB 640 MEG heeft exact dezelfde indeling als de 640 MEG, maar met het verschil dat dit model voorzien van een standaard hefbed. Hierdoor heeft deze Weinsberg camper twee extra slaapplaatsen.

600 MEG

600 MF

MB 640 MEG

Suite MB 640 MEG

CaraCompact: De vlotte begeleider

Klein maar fijn: de Weinsberg CaraCompact half integraal camper is een bijzonder smalle camper. Hij overtuigt door zijn rijdynamiek, hoge geschiktheid voor dagelijks gebruik en twee chassisvarianten. Elke centimeter in de CaraCompact is perfect benut om de leefruimte zo ruim mogelijk te maken. Met indelingen van 2 tot 4 personen is dit model Weinsberg camper geschikt voor samen óf voor het hele gezin!

Weinsberg CaraCompact half integraal camper kopen?

Is deze Weinsberg CaraCompact de ideale half integraal camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Weinsberg en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.