Bürstner Lyseo I integraal camper

Kwalitatief hoogwaardige uitrusting, behaaglijk interieurconcept en grote ergonomie. Dat geeft de Bürstner Lyseo I integraal camper een uniek ruimtelijk gevoel. Om de kenmerkende Bürstner ‘feelgood’ sfeer te waarborgen, is de camper standaard uitgerust met een elektrisch bedienbaar tweepersoons hefbed boven de cabine. Voor extra comfort is de Lyseo I uitgevoerd met een dubbele Thermo-Floor.

Op vakantie in een Bürstner integraal camper met het comfort van thuis

De Bürstner Lyseo I integraal camper is verkrijgbaar in 5 verschillende indelingen: 690 G, 726 G, 727 G, 736 G en 744.

De Bürstner Lyseo I 690 G is een integraal camper model met enkele bedden achterin. In het midden van de camper vinden we naast de toegangsdeur een badkamer met douche en toilet. Tegenover de badkamer bevindt zich een ruime keuken. Voorin is de camper uitgerust met een L-zitgroep met een apart zitje langs de zijwand.

De Lyseo I 726 G heeft een bijna identieke indeling dan de 690 G. Doordat de 726 G een kleine 40 cm langer is, heeft dit model een ruimere keuken en badkamer.

De indeling 727 G is wederom een model met enkele bedden achterin. Daarvoor vinden we een aparte douche- en toiletruimte, die samen een royale badkamer vormen. Het leefgedeelte van dit camper model bestaat uit een ruime keuken en een face-to-face zitgroep met twee banken een grote tafel.

Vergelijkbaar met de 727 G is de Bürstner Lyseo I 736 G. Het verschil zit in de slaapkamer. De 736 G is namelijk voorzien van een ruim tweepersoons Queensbed. Verder is de indeling gelijk aan die van de Lyseo I 727 G.

Een echt unieke indeling vinden we in de Lyseo I 744. Dit model heeft een zeer ruime ‘woonkamer’ achterin de camper, met een grote hoekbank. Deze woonkamer tovert u in een handomdraai om tot een slaapkamer, door het tweepersoons hefbed te laten zakken. In het midden vinden we een aparte douche- en toiletruimte die samen een grote badkamer vormen. Verder vinden we ook een ruime keuken en een L-zitgroep in deze camper.

690 G

726 G

727 G

736 G

744

Knus interieur concept voor maximaal comfort

In de Bürstner Lyseo I gaan ergonomie en comfort perfect samen. Elegante meubelfronten en hoogwaardige stofferingsvarianten springen meteen in het oog en geven een elegante en gezellige uitstraling.

Alle indelingen van deze Bürstner integraal camper beschikken over comfortabele bedoplossingen. Of het nu gaat om enkele bedden, een hefbed of een Queensbed, u komt niks aan comfot tekort in een Bürstner camper.

De verschillende ruimtes in de Bürstner Lyseo zijn snel en gemakkelijk te bereiken dankzij de extra brede doorgangen. Deze vrije beweging door de camper versterken nog eens het ruimtelijke gevoel. Verder zorgen de ergonomisch ingedeelde kasten en een grote garage achterin, voor zeer veel opbergruimte voor al uw reisbenodigdheden.

Bürstner Lyseo I integraal camper kopen?

Is deze Bürstner Lyseo I de ideale integraal camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Bürstner en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.