"Wij zullen u met de welbekende Brabantse gastvrijheid ontvangen"

Dethleffs

Wilt u met uw eigen Dethleffs camper op zomervakantie, gaan winterkamperen, lekker de bergen in of genieten aan zee, in de stad of reist u de hele wereld rond? Waar uw reis ook heen gaat: de kampeermiddelen van Dethleffs staan voor de hoogste kwaliteit, eerste klas afwerking, individuele uitrusting en voor meer veiligheid en plezier. Daarvoor garanderen wij voor en na aanschaf goede service.

Ga op ontdekkingstocht met uw eigen Dethleffs camper

Hoe fijn is het om onderweg te zijn – lekker op vakantie. Nieuwe plekken te ontdekken, nieuwe vrienden te maken en tijd door te brengen met het gezin. Kortom: genieten van alles, met, bij en om de camper. Met een Dethleffs camper kunt u dit op een speciale manier ervaren dankzij verschillende dealers. Ontdek hoe fijn het is om met een camper onderweg te zijn. Gaat u mee?

De Dethleffs camper modellen van 2020

Natuurlijk heeft ook Dethleffs aan het begin van 2020 nieuwe modellen op de markt gebracht, die verkrijgbaar zijn bij verschillende dealers. Wij geven u hiervan graag een overzicht:

  • Trend – de perfecte start: De Trend-modellen hebben niet alleen een sportief rijgedrag en een aantrekkelijke prijs, maar is ook de favoriet voor gezinnen.
  • Globebus – compact & wendbaar: De meest compacte seriecampers van Dethleffs: perfect voor een citytrip, smalle straatjes en mooie bergpassen.
  • Pulse – sfeer aan, weg met de sleur: Met de tijd meereizen is heel eenvoudig dankzij de modernste lichtbouwtechniek, een harmonieus design, sfeervolle lichtcompositie, comfort en veel beladingscapaciteit.
  • Globeline – comfort en veiligheid op alle wegen: Deze camper heeft uitstekende rijeigenschappen dankzij moderne rijassistentiesystemen van Mercedes, flexibel interieur voor avontuurlijke vakantiegangers.
  • Esprit Eighty Eight – comfortabel in alle jaargetijden. De Dethleffs Esprit combineert een expressief, modern design met een comfort van de bovenste plank.
  • Globetrotter – XL I: De XL integraalmodellen openen de deur naar de luxe klasse

Brochure

Bekijk ons aanbod

Het aanbod nieuwe Dethleffs campers in onze showroom wordt steeds aangepast, net zoals bij andere dealers. Bekijk hier ons aanbod nieuwe Dethleffs campers. Staat een model nog niet in onze showroom? Neem contact op met onze afdeling verkoop via telefoonnummer 0165 205 723.