Ga op ontdekkingstocht met een Dethleffs camper

Wilt u met uw eigen Dethleffs camper op zomervakantie, winterkamperen, lekker de bergen in, genieten aan zee of in de stad of wellicht de hele wereld rondreizen? Dan kunt u altijd terecht bij gerenommeerde Dethleffs dealers. Waar uw reis ook heen gaat: de kampeermiddelen van Dethleffs staan voor de hoogste kwaliteit, eersteklas afwerking, individuele uitrusting en voor veiligheid en plezier. Daarvoor garandeert Mobiledrôme & Partners, als Dethleffs dealer in Nederland, voor en na uw aankoop een goede service.

Schaf een Dethleffs camper aan bij dé dealer in Nederland

Hoe fijn is het om onderweg te zijn en te relaxen? Lekker op vakantie, nieuwe plekken ontdekken, nieuwe vrienden maken en tijd doorbrengen met het gezin. Kortom: genieten van alles, met, bij en om de camper. Met een Dethleffs camper die u vindt bij verschillende dealers, ervaart u dit op een speciale manier. Ontdek hoe fijn het is om met een camper op vakantie te gaan. Ontdek snel de Dethleffs modellen uit ons assortiment!

Dethleffs campers 2021

De Dethleffs camper modellen van 2020 bij Nederlandse dealers

Dethleffs heeft aan het begin van 2020 nieuwe modellen op de markt gebracht, die verkrijgbaar zijn bij verschillende dealers, waaronder Mobiledrôme & Partners. Wij geven u graag een overzicht van de modellen die wij aanbieden als gerenommeerde Dethleffs dealer in Nederland:

  • Trend – de perfecte start: De Trend-modellen hebben een sportief rijgedrag en een aantrekkelijke prijs, maar zijn ook de favorieten modellen voor gezinnen.
  • Globebus – compact & wendbaar: De meest compacte seriecampers van Dethleffs: perfect voor een citytrip, smalle straatjes en mooie bergpassen.
  • Pulse – sfeer aan, weg met de sleur: Met de tijd meereizen is heel eenvoudig dankzij de modernste lichtbouwtechniek, een harmonieus design, sfeervolle lichtcompositie, comfort en veel beladingscapaciteit.
  • Globeline – comfort en veiligheid op alle wegen: Deze camper heeft uitstekende rijeigenschappen dankzij moderne rijassistentiesystemen van Mercedes, flexibel interieur voor avontuurlijke vakantiegangers.
  • Esprit Eighty Eight – comfortabel voor alle jaargetijden. De Dethleffs Esprit combineert een expressief, modern design met een comfort van de bovenste plank.
  • Globetrotter – XL I: De XL integraalmodellen openen de deur naar de luxe klasse.

Brochures

Klik op onderstaande afbeelding om de Dethleffs 2022 camper brochure te downloaden.

Bekijk het aanbod

Het aanbod nieuwe Dethleffs campers in onze showroom in Oud Gastel (nabij Roosendaal) wordt steeds aangepast, net zoals bij andere dealers. Ontdek snel ons aanbod nieuwe Dethleffs campers! Staat een model nog niet in onze showroom? Neem contact op met onze afdeling verkoop via 0165-570625. Wij zijn uw Dethleffs dealer in Nederland! Ook voor onderhoud of reparatie aan uw camper kunt u bij ons terecht.

Dethleffs campers 2021