Busbiker voor uw buscamper

Een busbiker is onmisbaar voor uw buscamper als u graag gaat fietsen op vakantie. Mobiledrôme & Partners in Oud-Gastel heeft een prachtig assortiment aan hoogwaardige onderdelen voor uw buscamper. Met een busbiker aan uw buscamper neemt u met gemak uw fietsen mee op vakantie.

Geniet optimaal van uw vakantie met een busbiker aan uw buscamper

De busbiker voor uw buscamper is lichtgewicht en heeft een draagvermogen tot wel tachtig kilo. Daardoor is deze fietsendrager ook geschikt voor e-bikes. Wanneer u rondtrekt met een buscamper is het soms ook fijn niet hoeven autorijden. Daarom is het echt een aanrader om fietsen mee te nemen op vakantie. Naast de busbiker hebben we nog veel meer handige camperaccessoires voor uw buscamper. In onze camperwinkel helpen we u graag om een buscamper te vinden die precies voldoet aan uw wensen. Wij voorzien u graag van slimme tips om de juiste buscamper en onderdelen te kiezen.

Stuur gerust een e-mail voor vragen

Wilt u graag een fietsendrager voor uw buscamper aanschaffen? Koop dan een busbiker voor uw buscamper. Zo neemt u al uw fietsen met gemak mee. Haal het optimale uit uw kampeervakantie met onze handige producten. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op via info@mobildrome.nl voor meer informatie.