Fietsendrager voor een e-bike voor uw camper

Een fietsendrager geschikt voor een e-bike voor uw camper of buscamper vindt u bij Mobiledrôme & Partners uit Oud-Gastel voor een eerlijke prijs. Een e-bike is een stuk zwaarder als de gemiddelde fiets, waardoor het ook essentieel is oom een gepaste fietsendrager voor uw camper of buscamper te nemen.

Neem uw e-bike mee met een hoogwaardige fietsendrager aan uw camper

Als u op vakantie bent met de camper, wilt u niet gebonden zijn aan uw camper en soms even een rondje fietsen. Neem daarom altijd fietsen en een fietsendrager mee op kampeervakantie. Voor het fietsen van lange afstanden of bergopwaarts is het slim om een e-bike mee te nemen. Zo fietst u zonder al te veel moeite en bent u in staat om beter van het uitzicht te genieten. Voor een hoogwaardige fietsendrager voor uw camper of buscamper die geschikt is voor het gewicht van een e-bike zit u bij ons goed. Wij hebben hoogwaardige camperaccessoires die het mogelijk maken om zwaardere fietsen mee te nemen. Een stevige fietsendrager die wie bijvoorbeeld aanbieden voor buscampers is de busbiker.

Stuur gerust een e-mail voor advies

Bent u geïnteresseerd in een fietsendrager voor uw camper of buscamper die geschikt is voor uw e-bike? Bekijk dan ons aanbod in de webshop of kom langs in onze camperwinkel. Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op en stuur een e-mail naar info@mobildrome.nl voor al uw vragen.