Een fietsendrager voor uw camper

Neem uw fietsen mee op kampeervakantie met een fietsendrager aan uw camper of buscamper. Mobiledrôme & Partners uit Oud-Gastel biedt handige uitrusting voor campers aan, waarmee u het maximale uit uw kampeervakantie haalt. Met een fietsendrager aan uw camper of buscamper neemt u gemakkelijk uw fietsen mee op reis.

Neem uw fietsen mee met een fietsendrager aan uw camper

Wanneer u ergens op vakantie bent met de camper, wilt u niet telkens voor elk uitje uw hele hebben en houden meenemen. Daarom is het slim om fietsen mee te nemen, zodat u uw camper kan laten staan op de camping. Daarbij is fietsen erg leuk en gezond om te doen. Heeft u een zware e-bike? Neem dan een fietsendrager die geschikt is voor een e-bike. U wilt er onderweg natuurlijk niet achter komen dat de fietsendrager aan uw camper of buscamper het gewicht van uw fietsen niet aan kan. De busbiker is een fietsendrager die we aanraden voor uw buscamper voor fietsen tot tachtig kilo.

Kom langs in onze showroom

Wilt u graag een fietsendrager voor uw camper of buscamper kopen? Kom dan langs in onze camperwinkel. Wij hebben allerlei mooie camperaccessoires, waarmee u optimaal geniet van uw kampeervakantie. Neem contact met ons op via info@mobildrome.nl voor deskundig advies op maat.