Satellietschotel voor uw camper

Mis niks van uw favoriete series en tv-programma’s met een satellietschotel op uw camper of buscamper. Mobiledrôme & Partners, gevestigd in Oud Gastel, levert satellietschotels en andere handige onderdelen om u een comfortabele kampeervakantie te garanderen. Ervaar de vakantie van uw leven en geef uw camper of buscamper een upgrade met een satellietschotel.

Mis niks met een satellietschotel voor uw camper

U vindt bij ons opbouwschotels van 65 tot 85 cm doorsnee, voor een optimale ontvangst in heel Europa. Zo hoeft u spannende sportwedstrijden nooit terug te kijken en bent u nooit afhankelijk van goed internet om zonder haperingen televisie te kijken. In onze camperwinkel helpen we u graag met het monteren van een passende satellietschotel aan uw camper of buscamper. De Teleco-satellietschotel is een echte aanrader! Heeft u nog geen camper en wilt u een camper kopen met satellietschotel? Dan zit u bij ons goed.

Neem contact met ons voor vragen

Schaf nu een satellietschotel aan voor uw camper of buscamper en haal het maximale uit uw kampeervakantie. Wilt u meer weten over onze schotels? Stuur dan een e-mail naar info@mobildrome.nl of vul het contactformulier in met uw vragen. Wij beantwoorden u zo snel mogelijk. We voorzien u graag van handig tips om de juiste camper te kiezen.