"Wij zullen u met de welbekende Brabantse gastvrijheid ontvangen"

Burstner

Reizen per camper van Bürstner is niet alleen een ander soort vakantie, het vertegenwoordigt ook een levensgevoel. De droom van het reizen in een mobiele woonomgeving met maximaal genot van wooncomfort. Voor deze droom staat het merk Bürstner als geen ander. Ze weten wat klanten verwachten van mobiel wooncomfort: meubels moeten er niet alleen goed uitzien, ze moeten ook perfect geschikt zijn voor dagelijks gebruik. De afwerking moet er ook na jaren nog fraai uitzien. Ergonomie en functionaliteit moet je elke dag kunnen ervaren. Hiervoor heeft Bürstner een team van deskundigen die in samenwerking met de productontwerpers ervoor zorgen dat u zich in elke Bürstner camper thuis voelt. Tevens worden Bürstner campers en campers van andere merken verkocht bij toonaangevende dealers in Nederland.

De Bürstner camper modellen van het seizoen 2020

Lyseo: De Lyseo camper familie van Bürstner valt onder het zogenaamde Comfort Class segment. Bestaande uit de lijnen Lyseo TD, Lyseo M, Lyseo Time T en Lyseo Time I, biedt de Lyseo familie zowel integrale als half-integrale camper modellen, die verkrijgbaar zijn bij verschillende Bürstner dealers in Nederland.

Travel Van: Het design van de buitenzijde met de stijlvol gevormde cappuccino verleent de Travel Van een sportief uiterlijk, dat door de slanke breedte van slechts 2.20 meter nog eens extra benadrukt wordt. Daarvan merkt u aan de binnenzijde niets, want de toepassing van in de praktijk geteste oplossingen schept royale ruimtelijke omstandigheden.

Ixeo: De Ixeo familie is een lijn in het Premium class segment. Bestaande uit de lijnen Ixeo T, Ixeo TL en Ixeo I, biedt de Ixeo familie half-integrale en integrale modellen. Deze familie binnen de Bürstner wereld is uniek door zijn omvangrijke serie-uitrusting, exclusieve stoffencombinaties en twee meubelinrichtingen naar keuze.

City Car: Of u nu een kort tripje plant, langer op reis wilt gaan of in het weekend uitgebreid boodschappen gaat doen: de City Car is in alle situaties de ideale metgezel. Doordachte functionaliteit, maximale opbergmogelijkheden en hoogwaardige afwerking laten uw hart sneller slaan en creëren maximale flexibiliteit.

Brochures

Ontdek het ruime aanbod nieuwe campers

Het aanbod nieuwe Bürstner campers in onze showroom en bij andere dealers in Nederland wordt steeds aangepast. Ook omdat er vele tweedehands campers te koop zijn. Bekijk hier ons aanbod nieuwe Bürstner campers. Staat een model nog niet in onze showroom? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 0165 205 723 of verkoop@mobiledrome.nl.