Bürstner vertegenwoordigt een levensgevoel

Reizen per camper van Bürstner is niet alleen een ander soort vakantie, het vertegenwoordigt ook een levensgevoel. De droom van het reizen in een mobiele woonomgeving met maximaal genot van wooncomfort. Voor deze droom staat het merk als geen ander. Ze weten wat klanten verwachten van mobiel wooncomfort: meubels moeten er niet alleen goed uitzien, ze moeten ook perfect geschikt zijn voor dagelijks gebruik. De afwerking moet er ook na jaren nog fraai uitzien. Ergonomie en functionaliteit moet je elke dag kunnen ervaren. Hiervoor heeft Bürstner een team van deskundigen, die in samenwerking met de product ontwerpers ervoor zorgen dat u zich in elke Bürstner camper die u kunt kopen thuis voelt. 

De Bürstner camper modellen van het seizoen 2022 kopen

Lyseo: De Lyseo camper familie van Bürstner valt onder het zogenaamde Comfort Class segment. Bestaande uit de lijnen Lyseo TD, Lyseo M, Lyseo Time T en Lyseo Time I, biedt de Lyseo familie zowel integrale als half-integrale camper modellen, die u kunt kopen bij verschillende Bürstner dealers in Nederland.

Travel Van: Het design van de buitenzijde met de stijlvol gevormde cappuccino verleent de Travel Van een sportief uiterlijk, dat door de slanke breedte van slechts 2.20 meter nog eens extra benadrukt wordt. Daarvan merkt u aan de binnenzijde niets, want de toepassing van in de praktijk geteste oplossingen schept royale ruimtelijke omstandigheden.

Ixeo: De Ixeo familie is een lijn in het Premium class segment. Bestaande uit de lijnen Ixeo T, Ixeo TL en Ixeo I, biedt de Ixeo familie half-integrale en integrale modellen. Deze familie binnen de Bürstner wereld is uniek door zijn omvangrijke serie-uitrusting, exclusieve stoffencombinaties en twee meubelinrichtingen naar keuze. Bekijk het bij Mobiledrôme & Partners, één van de grootste Bürstner dealers in Nederland.

City Car: Of u nu een kort tripje plant, langer op reis wilt gaan of in het weekend uitgebreid boodschappen gaat doen: de City Car is in alle situaties de ideale metgezel. Doordachte functionaliteit, maximale opbergmogelijkheden en hoogwaardige afwerking laten uw hart sneller slaan en creëren maximale flexibiliteit.

Brochures

Ontdek het ruime aanbod nieuwe campers bij dealers in Nederland

Het aanbod nieuwe Bürstner campers in onze showroom in Oud Gastel, nabij Roosendaal, en bij andere dealers in Nederland wordt steeds aangepast. Ook omdat er vele tweedehands campers te koop zijn. Staat een model Bürstner camper dat u wilt kopen nog niet in onze showroom in Oud Gastel, vlak bij Roosendaal? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop. U bereikt hen op telefoonnummer 088 – 303 81 00 of verkoop@mobiledrome.nl. Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Als één van de Bürstner dealers in Nederland voorzien we u graag van gedegen advies op maat. Welke Bürstner camper gaat u binnenkort kopen?

Bürstner Camper 2021