Bürstner Nexxo Van half-integraal camper

Hoogwaardige materialen, heldere kleuren en ingenieuze oplossingen voor een aantrekkelijke prijs. Met de Bürstner Nexxo Van half-integraal camper ervaart u een uniek gevoel van ruimte. Dit model is altijd startklaar voor al uw vakanties of dagtripjes. Met het optioneel verkrijgbare Sun-Roof creëert u een nog groter gevoel van vrijheid, door de grote hoeveelheid natuurlijk daglicht.

Bürstner Nexxo Van: Manoeuvreerbaar en compact

De Bürstner Nexxo Van half-integraal camper is in modeljaar 2023 verkrijgbaar in 2 verschillende indelingen: T 569 en T 590 G.

In het model T 569 vinden we achterin de camper een tweepersoons Frans bed, met daarnaast een ruime badkamer met douche en toilet. Direct naast de toegangsdeur bevindt zich de keuken, voorzien van onder andere spoelbak, 2-pits gasfornuis en koelkast. De zitgroep bestaat uit een tweepersoons bank en een ruime tafel. Deze zitgroep is tevens om te bouwen tot een extra slaapplaats.

De Bürstner Nexxo Van T 590 G is een model met achterin een tweepersoons dwars bed. Voor het bed vinden we een keuken naast de toegangsdeur, met daartegen een badkamer bestaande uit douche en toilet. Voorin de camper vinden we zitgroep met tweepersoons bank en een ruime tafel. Ook in dit model is de zitgroep op te bouwen tot een slaapplaats.

T 569

T 590 G

Knus interieur concept voor maximaal comfort

In de Bürstner Nexxo Van gaan ergonomie en comfort perfect samen. Elegante meubelfronten en hoogwaardige stofferingsvarianten springen meteen in het oog en geven een elegante en gezellige uitstraling.

Alle indelingen van deze Bürstner half-integraal camper beschikken over comfortabele bedoplossingen. Of het nu gaat om een Frans bed of een dwars bed, u komt niks aan comfort tekort in een Bürstner camper.

De verschillende ruimtes in de Bürstner Nexxo Van zijn snel en gemakkelijk te bereiken dankzij de extra brede doorgangen. Deze vrije beweging door de camper versterken nog eens het ruimtelijke gevoel. Verder zorgen de ergonomisch ingedeelde kasten en grote bagageruimtes, voor zeer veel opbergruimte voor al uw reisbenodigdheden.

Bürstner Nexxo Van half-integraal camper kopen?

Is deze Bürstner Nexxo Van de ideale half-integraal camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Bürstner en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.