NDS zonnepanelen

NDS zonnepanelen, NDS daglichtpanelen

Wilt u echt kunnen genieten van ultieme vrijheid tijdens uw vakantie? Dan zijn de zonnepanelen van NDS ideaal voor u! Met een zonnepaneel op uw camper bent u altijd en overal voorzien van stroom. U bent verzekerd van een zeer hoge opbrengst duurzame energie. NDS produceert hun daglichtpanelen volgens de laatste innovaties voor een optimaal energiebeheer voor al uw reizen.

NDS zonnepanelen staan voor optimale vrijheid

Het grootste voordeel van NDS zonnepanelen zit hem in de vrijheid dit het biedt. Doordat u zelf opgewekte zonne-energie gebruik bent u niet meer afhankelijk van netstroom. U kunt dus overal uw camper wegzetten en genieten van uw welverdiende vakantie! Maar u kunt ook langere tijd onderweg zijn en gebruik maken van gratis zonne-energie. De zonnepanelen kunnen worden gekoppeld aan verschillende soorten accu’s. Deze kunnen zo dus ook opladen zonder aansluiting op netstroom.

Diverse soorten zonnepanelen

De zonnepanelen van NDS voor op uw camper zijn gemaakt van alleen de hoogste kwaliteit cellen. Hiermee is de werking van de panelen voor lange termijn gegarandeerd. Bovendien zijn ze makkelijk en snel te monteren door de ingebouwde montagesteunen. Omdat alle zonnepanelen van NDS daglichtpanelen zijn, produceren ze ook stroom bij weinig zonlicht.

Solenergy

De Solenergy zonnepanelen zijn de standaard lijn van NDS. Dit type is verkrijgbaar als 80, 100, 120 en 140 Watt uitvoering. Deze panelen zijn voorzien van gehard glas met anti-reflectielaag. Dit verhoogt de efficiency van het zonnepaneel tot 17,25%. De ultradunne vacuüm aangebrachte EVA (Ethylene Vinyl Acetate) boven- en onderlaag zorgen voor optimale bescherming van de module.

Blacksolar

De Blacksolar zonnepanelen van NDS zijn zwarte zonnepanelen. Dit ziet er niet alleen heel fraai uit op uw camper, maar de kleur heeft ook een functie. Doordat de panelen zwart zijn vangen ze meer zonne-energie op, zelfs bij matig licht. Zo produceren ze meer elektriciteit van de standaard modules. Hiermee kan een efficiëntie bereikt worden tot wel 18,5%. Verkrijgbaar als 110 en 160 Watt uitvoering.

NDS Zonnepanelen NDS Daglichtpanelen

Mobiledrôme is NDS zonnepanelen dealer

Als dealer van NDS kunnen wij alle daglichtpanelen voor u leveren. Bovendien kunnen wij de panelen voor u monteren in onze eigen werkplaats! Zonnepanelen kunnen worden gemonteerd op nieuwe campers, maar ook als u al een camper heeft kan daar een zonnepaneel opgebouwd worden. Houdt er echter wel rekening mee dat dit alleen kan als er voldoende ruimte voor is op het dak van uw camper.

Wilt u weten of het ook mogelijk is om NDS zonnepanelen op uw camper te monteren? Kom langs in onze showroom of neem nu contact op! Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden en u helpen bij het vinden van het ideale zonnepaneel voor op uw camper.