Weinsberg 2022 campers

Nieuw 2022: Weinsberg!

Wilt u een Weinsberg camper kopen? Met ingang van het modeljaar 2022 is Mobiledrôme & Partners officieel dealer in Nederland van het merk Weinsberg! Dit is een nieuw topmerk uit de Knaus-Tabbert groep om ons aanbod nóg verder te verrijken. Met  de campers van dit merk wordt elke vakantie een onvergetelijke belevenis, van vertrek tot terugkeer. Door het enthousiasme en de ervaring van ons Weinsberg-team, weten zij precies wat ‘daar buiten’ belangrijk is.

Weinsberg 2022, Weinsberg camper

Weinsberg 2022 camper kopen: de verschillende modellen

In elke Weinsberg zitten belangrijke eisen in het kwaliteitscriterium: handwerk, duurzaamheid en lang genieten. Daarnaast werkt dit bedrijf alleen samen met de beste toeleveranciers, want bij een camper is rijcomfort doorslaggevend. Als officiële dealer van Weinsberg in Nederland, is het mogelijk om bij ons een nieuwe camper te kopen en daarbij te kiezen uit verschillende modellen, zoals:

Caracompact: de vlotte begeleider
Deze wendbare en slanke halfintegraal is verkrijgbaar in twee verschillende indelingen. De Weinsberg CaraCompact biedt de beste rijdynamiek op elke weg. Deze compacte modelserie kenmerkt zich door uitzonderlijk veel ruimte, slimme details en flexibele en.

Caraloft: de royale allrounder oplossing
De Weinsberg 2022 camper CaraLoft is de halfintegraal met het hoogste laadvermogen. Dit model, verkrijgbaar in drie indelingen, is modern ingericht en ideaal voor koppels. De CaraLoft overtuigt met een uitstekend gevoel voor ruimte. Perfect voor wie van compact én comfortabel houdt.

Carasuite: zeer comfortabel formaat
Deze halfintegraal camper heeft een hefbed en de grootste stahoogte. De Weinsberg CaraSuite modelserie telt drie indelingen, met tot wel zes slapplaatsen. Door de vele slaapmogelijkheden en gezellige sfeer is deze camper ideaal voor een vakantie met het hele gezin. De grote ruimte en stahoogte zorgen voor reiscomfort voor jong en oud.

Carahome: het mobiele gezinsverblijf
De Weinsberg CaraHome is dé gezinsvriendelijke alkoof camper en is bij ons als officiële dealer in Nederland verkrijgbaar in vier verschillende indelingen. Deze indelingen tellen vier tot zes slaapplaatsen én ruimte voor veel bagage. De CaraHome blinkt uit in doordachte indelingen en voldoende ruimte voor het hele gezin. Met deze camper heeft u altijd een huis bij de hand en geniet u overal ter wereld van een vakantiewoning.

Caracore: de stijlbewuste trendsetter
Uiteraard kunt u bij ons in Oud Gastel ook een integraal camper kopen uit het aanbod van Weinsberg 2022. De CaraCore is een integraal camper met superieure apparatuur en dito uitstraling. De Weinsberg CaraCore indelingen bieden tot vijf slaapplaatsen waardoor het de ideale camper is om te kopen voor meerdere mensen.

Brochure

Vraag meer informatie aan over de Weinsberg 2022 campers

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Weinsberg of wilt u een Weinsberg camper kopen bij een betrouwbare dealer in Nederland? We verwachten binnenkort de eerste modellen in onze showroom in Oud Gastel. Maar u kunt alvast contact opnemen met onze verkoopadviseurs. Zij vertellen u alles over de Weinsberg modellen en de specifieke camper die u wilt kopen en helpen u bij het vinden van de ideale camper! Voor een compleet overzicht van de mogelijkheden voor een camper kunt u ook alvast een kijkje nemen in de Weinsberg configurator. Heeft u vragen? Bel dan naar 0165-570625 of e-mail naar verkoop@mobiledrome.nl.

Weinsberg 2022, Weinsberg camper