"Wij zullen u met de welbekende Brabantse gastvrijheid ontvangen"

Weinsberg 2022 campers

Nieuw 2022: Weinsberg!

Met ingang van het modeljaar 2022 is Mobiledrôme officieel dealer van het merk Weinsberg. Een nieuw topmerk uit de Knaus-Tabbert groep om ons aanbod nóg verder te verrijken.

Met Weinsberg wordt elke vakantie een onvergetelijke belevenis, van vertrek tot terugkeer! Door het enthousiasme en ervaring van het Weinsberg team weten zij precies wat ‘daar buiten’ belangrijk is.

Weinsberg 2022, Weinsberg camper

Weinsberg 2022 modellen

In elke Weinsberg zitten belangrijke eisen in het kwaliteitscriterium: handwerk, duurzaamheid en lang genieten. Daarnaast werkt Weinsberg alleen samen met de beste toeleveranciers, want bij een camper is rijcomfort doorslaggevend.

CaraCompact – de vlotte begeleider

Deze wendbare en slanke halfintegraal is verkrijgbaar in twee verschillende indelingen. De Weinsberg CaraCompact biedt de beste rijdynamiek op elke weg. Deze compacte modelserie kenmerkt zich door uitzonderlijk veel ruimte, slimme details en flexibele oplossingen.

CaraLoft – de royale allrounder

De Weinsberg 2022 camper CaraLoft is de halfintegraal met het hoogste laadvermogen. Dit model, verkrijgbaar in drie indelingen, is modern ingericht en ideaal voor koppels. De CaraLoft overtuigt met een uitstekend gevoel voor ruimte. Perfect voor wie van compact én comfortabel houdt.

CaraSuite – zeer comfortabel formaat

De halfintegraal camper met hefbed en de grootste stahoogte. De Weinsberg CaraSuite modelserie telt drie indelingen, met tot wel zes slapplaatsen. Door de vele slaapmogelijkheden en gezellige sfeer is deze camper ideaal voor een vakantie met het hele gezin. De vele ruimte en stahoogte zorgen voor reiscomfort voor jong en oud.

CaraHome – het mobiele gezinsverblijf

De Weinsberg CaraHome is dé gezinsvriendelijke alkoof camper, verkrijgbaar in vier verschillende indelingen. Deze indelingen tellen vier tot zes slaapplaatsen én ruimte voor veel bagage. De CaraHome blinkt uit in doordachte indelingen en voldoende ruimte voor het hele gezin. Met deze camper heeft u altijd een huis bij de hand, overal ter wereld een vakantiewoning.

CaraCore – de stijlbewuste trendsetter

Uiteraard ontbreekt ook een integraal camper niet in het aanbod van Weinsberg 2022. De CaraCore is een integraal camper met superieure apparatuur en dito uitstraling. De drie verkrijgbare indelingen combineren handig net met aantrekkelijk design. Een waar samenspel van ruimtelijk bewustzijn, hoogwaardige materialen en uitzonderlijk rijcomfort. De Weinsberg CaraCore indelingen bieden tot vijf slaapplaatsen.

Brochure

Meer informatie over de Weinsberg 2022 campers?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Weinsberg? We verwachten binnenkort de eerste modellen in onze showroom. Maar u kunt alvast contact opnemen met onze verkoop adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over de Weinsberg modellen en kunnen u helpen bij het vinden van de ideale camper voor u! Voor een compleet overzicht van de mogelijkheden voor uw camper kunt u ook alvast een kijkje nemen in de Weinsberg configurator.

Weinsberg 2022, Weinsberg camper