Knaus Van TI 640 MEG Vansation MAN

Een nieuw model van Knaus, de Knaus Van TI 640 MEG Vansation, gebouwd op een MAN TGE basisvoertuig. Met een lengte van 689 cm en een breedte van 220 cm is het een compact model, maar met verrassend veel ruimte van binnen.

Het model heeft een maximaal toegestaan gewicht van 3500 kg en is daarom geschikt voor bestuurders met een BE rijbewijs. De camper heeft twee slaapplaatsen en vier zitplaatsen tijdens het rijden.

Veel luxe en comfort

De Knaus Van TI 640 MEG Vansation MAN blinkt uit in comfort. Het rijcomfort is optimaal door de standaard twee-kanaal luchtvering met compressor. Verder is de camper voorzien van cruisecontrol met snelheidsbegrenzer en op het dashboard een navigatiesysteem, DAB+ radio en achteruitrijcamera.

Deze Knaus camper is voorzien van enkele bedden, antracietkleurige Thule luifel en satellietschotel met flatscreen. De gladde beplating aan de zijkanten en achterkant geven dit model een strakke en stoere look. Door het hagelbestendige GFK dak is de camper ook optimaal voorbereid op slechte weersomstandigheden.

Opvallend exterieur én interieur

Met zijn donkergrijze MAN cabine en lichtgrijze opbouw met Vansation bestickering, is de Knaus Van TI 640 MEG Vansation een opvallende verschijning op de weg. De camper is voorzien van een 177 pk automaat, waardoor hij uiterst geschikt is voor reizen door heel Europa.

Ook opvallend is het licht bruine interieur, met lichte bekleding. Dit geeft zowel een rustige als een luxe uitstraling aan het interieur. De ruime zitgroep is voorzien van een flatscreen TV en ook is er een mogelijkheid voor een televisie in de slaapkamer.

Verdere luxe zit hem in de ruime keuken met 142 liter koelkast. Ook is de camper voorzien van meerdere aansluitpunten: zes 230V aansluitingen, twee USB aansluitingen en twee 12V aansluitingen.

Meer informatie over de Knaus Van TI 640 MEG Vansation?

Wilt u meer weten over deze unieke Knaus Van TI 640 MEG Vansation? Kom dan snel naar onze showroom in Oud-Gastel! Mocht u alvast op de hoogte willen worden gebracht van alle ins en outs? Neem dan nu contact op met een van onze verkoop adviseurs!