Weinsberg X-Cursion Van half integraal camper

De nieuwe Weinsberg X-Cursion Van is niet zomaar een voertuig. Dit is de eerste Weinsberg half integraal camper op basis van Volkswagen, met verrassend compacte buitenafmetingen. Met ingenieuze voorzieningen, waaronder een ‘Flex’ badkamer of een face-to-face zitgroep, biedt de X-Cursion Van het comfort van een grote camper. Maar dan in een compact formaat. Door toepassing van een ingenieus uitschuifbaar bed biedt dit model tot 4 slaapplaatsen. Dat is efficiëntie made by Weinsberg!

Weinsberg X-Cursion Van verkrijgbaar in 2 indelingen

De Weinsberg X-Cursion Van is te verkrijgen in twee verschillende indelingen: 500 MQ & 500 LT.

In de X-Cursion Van 500 MQ vinden we achterin een tweepersoons dwars bed. Voor het bed, naast de opbouwdeur bevindt zich een keuken met spoelbak, gasfornuis en lage koelkast onder het aanrecht. Tegenover de keuken is een ingenieuze badkamer geplaatst, met toilet, verplaatsbare wastafel en een uitschuifbare douchecabine. Zo wordt er optimaal gebruik gemaakt van de ruimte! De zitgroep voorin bestaat uit een tweepersoons bank en een ruime tafel.

Bij de 500 LT vinden we achterin de toegangsdeur, met daartegenover een grote kledingkast. Naast e deur bevindt zich een keuken met spoelbak, gasfornuis en lage koelkast onder het aanrechtblad. De badkamer tegenover de keuken biedt een toilet, wastafel en ruime douchecabine. Voorin de camper vinden we een face-to-face zitgroep met twee banken en een vrijstaande tafel. Deze zitgroep is tevens om te bouwen tot een tweepersoons bed.

500 MQ

500 LT

X-Cursion Van, niet zomaar een voertuig

Ruim en compact tegelijk: X-tra efficiënt, X-tra innovaties en X-tra praktisch. Beide indelingen bieden een ruime keuken, multifunctionele badkameroplossingen en vele praktische details, zoals de standaard dieselverwarming. Dit model is verkrijgbaar als actiemodel Edition [PEPPER], met extra veel uitrusting, exclusieve assistentiesystemen, rijdynamiek op de weg en veel binnenruimte.

Weinsberg X-Cursion Van half integraal camper kopen?

Is deze Weinsberg X-Cursion Van de ideale half integraal camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Weinsberg en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.