Weinsberg CaraTour buscamper

Wilt u op reis? Deze Weinsberg CaraTour buscamper is er altijd klaar voor! Met een natuurlijke en sportieve look staat deze avonturier open voor al uw reisplannen. Ondanks de compacte afmetingen heeft deze Weinsberg buscamper een zeer grote leef- en opslagruimte. Instappen, gordel om en wegrijden – zo eenvoudig is het om vrijheid en vakantie te beleven met deze buscamper.

Weinsberg CaraTour verkrijgbaar in 9 indelingen

De Weinsberg CaraTour is te verkrijgen in negen verschillende indelingen: 540 MQ, Ford 550 MQ, 600 MQ, Ford 600 MQ, 600 K, 600 ME, 600 DQ, 600 MQH, 630 ME.

In de indeling 540 MQ vinden we achterin een slaapkamer met een tweepersoons dwars bed. In het woongedeelte bevinding zich een badkamer, keuken met lage koelkast en een zitgroep met tweepersoons bank en een tafel.

De 550 MQ is enkel verkrijgbaar op Ford basis. Dit model bestaat uit een dwars bed achterin, met daarvoor een badkamer en een keukenblok. De indeling wordt compleet gemaakt door een ruime dinette.

Vergelijkbaar met 540 MQ is de 600 MQ. Dit model heeft ook een tweepersoons dwars bed achterin, maar de extra ruimte in dit model is gebruikt om een grote koelkast naast het keukenblok te plaatsen.

De CaraBus Ford 600 MQ heeft een indeling die bijna identiek aan de 600 MQ op Fiat basis. In de Ford uitvoering vinden we echter een lage koelkast in plaats van een hoge.

De Weinsberg CaraTour 600 K is qua indeling hetzelfde als de 600 MQ. In dit model is achterin echter een stapelbed gemaakt van twee tweepersoons dwars bedden.

Een andere variant onder de 600 modellen is de 600 ME. Deze variant heeft een slaapkamer met enkele bedden achterin. Verder heeft deze Weinsberg CaraTour buscamper een keukenblok met een lage koelkast onder het aanrecht, een badkamer met douche en toilet en een zitgroep voorin.

De CaraTour 600 DQ is eveneens een model met een tweepersoons dwars bed achterin en een keuken met grote koelkast. Dit type is echter uitgevoerd met een ingenieus uitschuifbaar bed boven de cabine en zitgroep. Vergelijkbaar hiermee is de 600 MQH, met een extra hoog dak.

Tot slot de 630 ME, het langste model in de CaraTour serie. Deze heeft achterin een groot tweepersoons lengtebed. Daarvoor een keukenblok met gasfornuis, spoelbak en lage koelkast onder het aanrecht. Daar tegenover een badkamer met douche en toilet. Voorin wordt de indeling compleet gemaakt door een ruime zitgroep.

540 MQ

Ford 550 MQ

600 MQ

Ford 600 MQ

600 K

600 ME

600 DQ

600 MQH

630 ME

CaraTour: De vrijheid om zomaar wat te gaan rijden.

Beleef de natuur en laat alle dagelijkse stress thuis. Met de Weinsberg CaraTour kunt u zich op vakantie richten op de dingen die écht belangrijk zijn. Dit model buscamper is casual, cool en stoer tegelijk. Dit model onderscheidt zich van andere buscampers met een eenvoudig, minimalistisch en modern interieur. Een echte volbloed camper voor iedereen die het pure reisgevoel wil ervaren.

Weinsberg CaraTour buscamper kopen?

Is deze Weinsberg CaraTour de ideale buscamper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Weinsberg en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.